Findance.com
02:10 - 08.01.2024 / viihde / Findance
56-vuotias somepuuma viihtyy pikkubikineissä ja nuorempien miesten seurassa

Alex, 56-vuotias sisustussuunnittelija ja rohkean somesisällön luoja Aspenista, Coloradosta, on julistautunut "kuumaksi puumaksi", joka rakastaa nuorempien miesten treffaamista ja kehonsa esittelemistä pikkuruisissa bikineissä, raportoi Daily Star.

Alex vastustaa voimakkaasti niitä, jotka sanovat vanhempien naisten olevan "epäseksikkäitä".

TikTokissa, nimimerkillä Aspen Cougar, Alex kertoo trollien kommentoineen "Ei voi olla seksikäs yli 50-vuotiaana". Vastauksena tähän, hän julkaisi videon, jossa hän heiluu kultaisessa paljettimekossa, jossa on syvä kaula-aukko, ja kirjoitti videon yhteyteen: "Naiset voivat olla kuumia ja haluttavia missä iässä tahansa. Omaksu ikäsi!"

Instagram-videossaan Alex paljastaa, että hänelle on myös sanottu olevansa "liian vanha bikineihin". Hän kuitenkin uhmaa näitä kommentteja videolla, jossa hän tanssii vähäpukeisena mustassa bikinissä. "Olen tarpeeksi vanha tekemään mitä haluan", hän kirjoitti postauksen yhteyteen.

Alex kertoi The Sun -lehden haastattelussa, että hän yleensä vain jättää trollit huomiotta. "Sanon heille, että olen ansainnut oikeuden tehdä mitä haluan, ja sitten estän heidät." Hän avasi myös "kuuman puuman" elämäntyyliään, paljastaen treffailevansa joskus jopa 19-vuotiaita miehiä.

Nuorempia miehiä, joita hän kutsuu "cubbieiksi", Alex kuvailee "innokkaiksi oppijoiksi", ja hän nauttii kokemuksensa ja tietonsa jakamisesta heidän kanssaan. Vaikka hän ei sulje pois treffailemasta oman ikäisiään miehiä, hän kertoo vaikeuksista löytää heistä viehättäviä. "Monilla nuoremmilla herrasmiehillä on mahtavaa energiaa ja innostusta, ja rakastan heidän kohteliaisuuksiaan minua kohtaan", hän sanoi.

Katso videot alla:

@aspencougar Anyone want to hot tub with a 56 year old, single, Cougar after a day of skiing? #bikini #bikinimodel #bikinibabes #bikinibabe #bikinibabe #bikinimodels #singlemom #singlelife #singlemomsoftiktok #singleladies #hottub #hottubtiktoks #hottubstreams #hotcougar

@aspencougar

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!