Findance.com
04:10 - 10.12.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Tapetin alta löytyy salainen ja sydäntä särkevä viesti

Uuteen kotiin muuttaminen tuntuu mukavalta, mutta voi vaatia ennen muuttoa remontin tekemistä. Se voi tarkoittaa esimerkiksi vanhojen tapettien poistamista, jota tehdessä eräs nainen sai kokea suuren yllätyksen.

Nainen kertoo olevan järkyttynyt tästä yllättävästä löydöstään, koska kyseessä on tapettien alta löytynyt sydäntä särkevä viesti. Sen on kirjoittanut asunnon edellinen omistaja, joka on jo kuollut. Nainen ei aio maalata tämän tunteita herättävän viestin päälle, koska se on hänen mielestään osa tätä asuntoa.

Tapetin alta löytyneessä viestissä lukee näin: "Frankie, rakastan sinua, Pat"

Naisen mukaan Frankie on 80-vuotias nainen, jolta hän osti talon. Frankien mies on Pat eli Patrick, joka kuoli valitettavasti jo muutama vuosi sitten. He elivät tässä talossa yli 45 vuoden ajan ja kasvattivat sinä aikana talossa myös lapsensa.

Nainen aikoo ottaa seinällä olevasta viestistä kuvan ennen kuin hän tapetoi sen päälle, mutta ei maalaa sitä piiloon. kertoo Mirror.

@farnovations #lovestory #love #couplegoals #renovation #house #wallpaper #houseoftiktok #renovationproject #foryou #fyp

artikkelin avainsanat:
asuminen Koti remontointi remontti TikTok