Walt Disney Studios Motion Pictures
20:10 - 17.11.2023 / elokuvat / Findance
Frozen 4 on tulossa
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Disney palaa jälleen Arendellen maailmaan, kun Bob Iger, Disneyn toimitusjohtaja, paljasti Deadlinen mukaan, että studio työstää neljättä Frozen-elokuvaa.

Animaatioelokuvien ystävät tosin tietävät, että Frozen 3 on vielä ilmestymättä - se on luonnollisesti niin ikään työn alla.

"Mutta minulla ei ole paljon sanottavaa näistä elokuvista juuri nyt. Ohjaaja Jenn Lee, joka loi alkuperäisen Frozenin ja Frozen 2:n, on kovasti töissä tiiminsä kanssa Disney-animaatiossa ei yhden vaan kahden tarinan parissa", Disneyn toimitusjohtaja sanoi torstaina Good Morning America -ohjelmassa.

Frozenin lauluntekijät Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez ovat mukana luomassa uusia kappaleita näihin jatko-osaelokuviin, Anderson-Lopez vahvisti myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

"Olen ollut täällä hiljaa jonkin aikaa", hän kirjoitti. "Mutta kyllä, tämä on totta."

Frozen ja sen 2019 ilmestynyt jatko-osa Frozen II ovat olleet valtavia menestyksiä Disneyn historiassa. Jatko-osa on suurin animaatioelokuva koskaan, tuottaen 1,45 miljardia dollaria, vaikka alkuperäinen elokuva ei ollut kaukana perässä 1,33 miljardin dollarin tuotolla.

Elokuvat, jotka kertovat kuninkaallisten sisarten Annan ja Elsan (ääninä Kristen Bell ja Idina Menzel) seikkailuista, ovat tuottaneet unohtumattomia kappaleita, kuten "Let It Go" ja "Do You Want to Build a Snowman?" sekä Broadway-musikaalin.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!