Marvel Entertainment
10:10 - 07.11.2023 / elokuvat / Findance
The Marvels sai uuden trailerin - Uusi Marvel-leffa julki huomenna
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Uusi Marvel-supersankarielokuva The Marvels saapuu elokuvateattereihin leffateattereihin huomenna.

Uudessa trailerissa nähdään Robert Downey Jr:n Iron Man ja Chris Evansin Captain America väläyksissä menneisyydestä.

Samuel L. Jacksonin esittämän Nick Furyn sanat kaikuvat taustalla: "Sankarit, se on vanhanaikainen käsitys, mutta maailma tarvitsee heitä edelleen."

Trailerin loppupuolella Tessa Thompsonin esittämä Valkyrie ilmestyy ruutuun keskustelemaan Brie Larsonin Captain Marvelin kanssa ja toteaa: "Voit seistä korkealla ilman, että seisot yksin."

Valkyrie teki ensiesiintymisensä vuoden 2017 elokuvassa Thor: Ragnarok. Thompson palasi rooliinsa ja teki esiintymisiä Avengers: Endgamen (2019) ja Thor: Love and Thunderin (2022) tapahtumissa.

The Marvels

"The Marvels" Avaa Ovensa Perjantaina

The Marvels seuraa Carol Danversin eli Captain Marvelin tarinaa, kun hän on ottanut takaisin identiteettinsä tyrannimaisilta Kreeiltä ja kostanut Ylimmälle Tajunnalle. Mutta tahattomat seuraukset asettavat Carolin vastuuseen epävakaaksi muuttuneesta universumista.

Kun hänen velvollisuutensa lähettävät hänet poikkeukselliseen aukkoon, joka on yhteydessä Kree-vallankumouksellisiin, hänen voimansa kietoutuvat yhteen Jersey Cityn superfanin Kamala Khanin eli Ms. Marvelin (Iman Vellani) ja Carolin etäisen veljentyttären, nyt S.A.B.E.R.-astronautti Captain Monica Rambeaun (Teyonah Parris) kanssa.

Yhdessä tämän epätodennäköisen kolmikon on opittava työskentelemään yhteen pelastaakseen universumin ryhmänä nimeltä "The Marvels".

The Marvels - traileri