NBC
10:10 - 11.10.2023 / tv-sarjat / Findance
Jerry Seinfeld vihjailee Seinfeld-sarjan paluusta

Kysyttäessä, pitikö hän Seinfeld-sarjan kiistanalaisesta lopusta stand-up-esityksensä aikana viime viikonloppuna, Jerry Seinfeld paljasti Bostonin yleisölle pienen salaisuuden.

"Jotain on tapahtumassa, mikä liittyy tuohon loppuun. Sitä ei ole vielä tapahtunut", Seinfeld sanoi suurten suosionosoitusten saattelemana.

"Juuri se, mitä ajattelette, myös Larry (Larry David) ja minä olemme miettineet. Joten tulette näkemään."

Aikaisemmat vihjeet

Vuonna 2018 koomikko kertoi The Ellen DeGeneres Show -ohjelmassa, että Seinfeldin paluu olisi "mahdollinen", mutta ei avannut aihetta sen enempää.

Seinfeldin päätösjaksossa nelikko - Jerry (Seinfeld), Elaine (Julia Louis-Dreyfus), George (Jason Alexander) ja Kramer (Michael Richards) - tuomittiin vankilaan.

Yli 76 miljoonaa ihmistä katsoi jakson livenä, tehden siitä yhden historian katsotuimmista tv-lähetyksistä. Huolimatta suuresta katsojamäärästä, sarjan viimeinen jakso sai paljon kritiikkiä, ja Seinfeld itsekin on ilmaissut katuvansa kyseistä loppua vuosien varrella.

Mahdollinen uusi tuleminen?

Vuonna 2009 Seinfeld sai eräänlaisen uusintaversion, kun Seinfeld ja David järjestivät sitcomin fiktiivisen uusintaversion Curb Your Enthusiasm -sarjan maailmassa.

On toki mahdollista, että Seinfeldin vihjaama uusi projekti liittyy tulevaan Larry Davidin Curb Your Enthusiasm -sarjan 12. kauteen, joka on kuvattu mutta ei ole vielä saanut julkaisupäivää.

Näin Jerry Seinfeld sanoi