MTV Oy
12:10 - 06.09.2023 / tv-sarjat / Findance
C More ja MTV Katsomo yhdistyvät

MTV Katsomo uudistuu merkittävästi lokakuussa. MTV:n nykyiset suoratoistopalvelut MTV Katsomo ja C More yhdistyvät yhdeksi suoratoistopalveluksi.

Uusi MTV Katsomo on perustaltaan ilmainen, mutta se sisältää maksullisia tilaustuotteita.

- Uusi MTV Katsomo on koko Suomen kokoinen katsomo. Tuomme kaikki rakastetut sisältömme nyt yhteen palveluun, yhteen osoitteeseen ja yhden kirjautumisen taakse. Yhtenäistämme myös brändejämme osaksi tuttua MTV-brändiperhettä. MTV:n suoratoistopalvelujen katselu on ollut tänä vuonna upeassa kasvussa ja tämä strateginen muutos mahdollistaa meille kasvun jatkumisen, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen toteaa.

MTV Katsomo sisältää edelleen laajan kattauksen MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan ohjelmia.

MTV Katsomo+ -tilaajat näkevät lisäksi MTV:n ohjelmia ennakkoon, aiemmin C More -alkuperäissarjoina tunnetut MTV-alkuperäissarjat sekä kansainvälistä draamaa ja realitya.

MTV Katsomo+ on tilattavissa joko ilman mainoksia tai edullisemmin sisältäen myös mainontaa. Tilaukseen voi yhdistää myös MTV:n urheilutarjonta esimerkiksi kotimaisen Liigan muodossa.

- Uusi MTV Katsomo mahdollistaa katsojille entistä monipuolisempia ja joustavampia tapoja katsella MTV:n sisältöjä – sekä mainoksilla että ilman. Mainostaja-asiakkaitamme uusi MTV Katsomo palvelee sekä laajalla tavoittavuudella että kohdennetuilla ratkaisuilla. MTV:ltä löytyy Suomen tavoittavin Total TV -tuote, eli lineaari-TV- ja videomainonnan yhdistävä mainostuote, joka vahvistuu uuden MTV Katsomon myötä entisestään, kommentoi Leppänen.

artikkelin avainsanat:
C More MTV Katsomo suoratoistopalvelut tech