Marvel Entertainment
00:10 - 15.08.2023 / elokuvat / Findance
The Marvels -ohjaaja Nia DaCosta: Supersankariuupumus on totta, mutta seuraava Marvel-leffa tuo jotain erilaista

Marvelin universumissa on nähty niin ylä- kuin alamäkiäkin. Seuraavan Marvel-elokuvan, The Marvels, ohjaaja Nia DaCosta myöntää supersankariväsymyksen olevan todellinen ilmiö, mutta lupailee samalla jotain uutta ja erilaista.

DaCosta, joka nousi maineeseen kauhuelokuvallaan Candyman, ottaa nyt haltuunsa Marvelin maailman elokuvallaan The Marvels. Tämä jatko-osa Captain Marvelille tuo yhteen tuttuja hahmoja, kuten Brie Larsonin Carol Danversin, Teyonah Parrisin Monica Rambeaun (kuvassa) ja Iman Vellaniin Kamala Khanin.

Elokuvavuosi on ollut haastava monille sarjakuva-adaptaatioille, mutta Marvel ja DaCosta toivovat The Marvelsin olevan lähempänä Guardians of the Galaxy Vol. 3:n menestystä.

DaCosta kommentoi Total Film -lehdelle: ”Mielestäni supersankariuupumus on aivan todellinen. The Marvels erottuu MCU:n muista elokuvista sillä, että se on leikkisämpi ja hauskempi. Elokuvassa tutustutaan uusiin, ennen näkemättömiin maailmoihin.”

Myös tuottaja Mary Livanos hehkutti uuden elokuvan erilaisuutta ja sanoi, että The Marvels tarjoaa yllättävän tiimiytymisen, toisin kuin perinteiset Avengers-elokuvat.

Marvel-fanien odotus palkitaan, kun The Marvels saapuu Suomen elokuvateattereihin 8. marraskuuta 2023.