Findance.com
12:10 - 04.08.2023 / maailmalta / Findance
Jättimoka! Synttäreille kutsuttu Barbie olikin strippari

TikTok-vaikuttaja Julia on muistellut noloa hetkeä, kun strippari saapui hänen Barbie-teemaisiin 5-vuotissyntymäpäiväjuhliinsa vahingossa äitinsä varauksen seurauksena.

Julia on ollut koko elämänsä ajan suuri Barbie-fani. Niin suuri, että hänen äitinsä suunnitteli hänelle Barbie-teemaiset syntymäpäiväjuhlat hänen täyttäessään viisi vuotta.

Kuitenkin kaikki ei mennyt aivan suunnitellusti, kun äiti huomasi vahingossa varanneensa aikuisviihdetaiteilijan tapahtumaan.

Julia kertoi TikTok-videossa: "Vanhempani vahingossa palkkasivat aikuisviihdetaiteilijan viidensiä syntymäpäiviäni varten."

Julia selitti, että hänen äitinsä oli selannut puhelinluetteloa löytääkseen viihdyttäjän, joka pukeutuisi Barbieksi juhlaan. Mutta kun nainen nimeltä Barbie saapui, hän olikin "strippari".

Onneksi nainen ei riisunut vaatteitaan lasten edessä vaan sopeutti esityksensä sopivaksi yleisölle äidin virheen huomattuaan.

"Hän ei riisunut vaatteitaan", Julia muisteli. "Seurasin häntä ympäriinsä innoissani siitä, että Barbie tuli syntymäpäiväjuhliini. Ja kaikki vanhemmat paikalla nauroivat kovasti."

@joolia_go0lia #barbie #barbiebirthday #comeonbarbieletsgoparty #momfail #momcomedy

TikTok-käyttäjät ottivat nopeasti kommenttiosion haltuunsa huvittuneina virheestä - jotkut jopa samaistuivat siihen.

Eräs käyttäjä kommentoi: "Luultavasti yksi parhaista juhlista, joissa hän on ollut! Ilmaista kakkua ja eikä ketään humalassa!"

artikkelin avainsanat:
Barbie TikTok