Findance.com
12:10 - 15.06.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja otti tatuoinnin rintojensa alapuolelle - Kritisoidaan yllättävästä syystä

On sanomattakin selvää, että tatuoinnit ovat erittäin henkilökohtaisia ja usein syvästi merkityksellisiä niiden omistajille.

TikTok-käyttäjä Meagan Dilbeck on tästä hyvä esimerkki. Hän on tottunut näyttämään julkisesti tatuointejaan, mutta yksi niistä on jäänyt piiloon: hänen rintojensa alapuolelle tehty tatuointi.

"Miksi otit sen tatuoinnin?"

Koska suurin osa ihmisistä ei koskaan näe tätä tatuointia, sen olemassaolo on saanut monet kyseenalaistamaan Meaganin valinnan. Hän ei kuitenkaan ole antanut kritiikin vaikuttaa itseensä.

"Koska Karen, se sai minut tuntemaan itseni seksikkääksi", Meagan kirjoitti videon tekstitykseen, viitaten heihin, jotka ovat kritisoineet hänen valintaansa ja puuttuneet näin siis muiden asioihin.

@meagandilbeck #tattoo #underboobtat #fyp #tattiktok #tattootiktok #karens #karenleavemealone #kbye #jokes #fyp #selflove

TikTok-yhteisö tukee Meagania

Kriitikoista huolimatta monet TikTok-käyttäjät ovat ilmaisseet tukensa Meaganille ja ihastelleet hänen tatuointiaan.

Eräs kommentoija totesi, että tällaiset tatuoinnit ovat "upeita", ja toinen kehui niitä "todella siisteiksi".

Loppusanat

Vaikka jotkut saattavat kyseenalaistaa Meaganin valinnan, hän seisoo rohkeasti sen takana ja puolustaa oikeuttaan ilmaista itseään tatuoinneillaan, olivatpa ne sitten näkyvillä tai eivät.

Hän on hyvä esimerkki siitä, että tatuoinnit ovat lopulta henkilökohtainen valinta, eikä kenenkään muun mielipiteellä ole väliä.

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta tatuoinnit tatuointi TikTok