Gerardo Vieyra / NurPhoto / Shutterstock / AOP
06:20 - 13.06.2023 / viihde / Findance
Marvel-tähti Tenoch Huerta kiistää rajut syytökset

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Näyttelijä Tenoch Huerta, joka tunnetaan Namor-roolistaan Marvelin Black Panther: Wakanda Forever -elokuvassa, on kiistänyt jyrkästi muusikko María Elena Ríosin häntä vastaan esittämän syyytöksen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Huerta toteaa Varietylle, että Ríosin väitteet ovat "vääriä ja täysin perusteettomia" ja ilmaisee aikovansa haastaa ne.

Huerta selvensi, että hän oli ollut Ríosin kanssa yhteisymmärrykseen perustuvassa ja rakastavassa suhteessa useita kuukausia noin vuosi sitten. Huertan mukaan heidän kanssakäymisensä oli molempia osapuolia tukevaa ja lämmintä. Suhteen päätyttyä Ríos alkoi kuitenkin Huertan mukaan väitetysti vääristellä heidän vuorovaikutustaan sekä yksityisesti että yhteisille ystävilleen.

Oikeustoimiin ryhtyminen maineen suojelemiseksi

Vastauksena Ríosin syytöksiin Huerta palkkasi muutama kuukausi sitten lakimiesryhmän puolustaakseen mainettaan ja vastatakseen näihin "vastuuttomiin ja vääriin syytöksiin", jotka voivat aiheuttaa merkittävää haittaa ja ennakkoluuloja.

Huerta myönsi, ettei hän ole täydellinen ja että hän on sitoutunut parantamaan itseään, mutta väitti kuitenkin vakaasti, että häntä vastaan esitetyt syytökset ovat valheellisia ja loukkaavia.

Huerta ilmaisi syvän kiitollisuuden perheelleen ja tukijoilleen. Hän kertoo Varietylle arvostavansa myös niitä, jotka ovat halukkaita tutkimaan tosiasioita ja pidättäytyvät tekemästä hätiköityjä ja epäoikeudenmukaisia johtopäätöksiä.

Mitä tekee Marvel?

Marvel ei ole vielä vahvistanut, milloin Tenoch Huertan hahmo, Namor, tekee paluun Marvel Cinematic Universeen Black Panther: Wakanda Forever -elokuvan jälkeen. Varietyn haastattelupyyntöihin ei ole Marvelilta toistaiseksi vastattu.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!