Disney+
00:10 - 08.06.2023 / tv-sarjat / Findance
Disney Plus esittelee Star Wars: Ahsoka -sarjaa

Live-action-sarja Star Wars: Ahsoka on saanut virallisen ensi-iltapäivämäärän Disney Plus -suoratoistopalvelussa.

Vaikka aiemmin kerrottiin, että sarjan ensi-ilta olisi syksyllä, on nyt vahvistettu, että se saa ensi-iltansa 23. elokuuta 2023. Ensimmäinen tuotantokausi käsittää kahdeksan jaksoa.

Rosario Dawson Ahsoka Tanona

Rosario Dawson palaa sarjassa Ahsoka Tanon rooliinsa. Hän esitti hahmoa ensimmäisen kerran "The Mandalorianin" 2. kaudella ja uudelleen "The Book of Boba Fettissä".

Star Wars: Ahsoka sijoittuu Imperiumin kaatumisen jälkeen ja seuraa entistä jediritari Ahsoka Tanoa, joka tutkii haavoittuvaan galaksiin kohdistuvaa uhkaa.

Näyttelijäkaarti ja hahmot

Näyttelijäkaartiin kuuluvat Natasha Liu Bordizzo Sabine Wreninä, Mary Elizabeth Winstead Hera Syndulla, edesmennyt Ray Stevenson Baylan Skollina, Ivanna Sakhno Shin Hatina, Diana Lee Inosanto Morgan Elsbethinä, David Tennant Huyangina, Lars Mikkelsen suuramiraali Thrawnina, Hayden Christensen Anakin Skywalkerina ja Ezra Bridgerinä esiintyvä Eman Esfandi.

Star Warsin universumin laajentaminen

Star Wars: Ahsoka on osa Star Wars -universumiin sijoittuvien live-action-sarjojen kasvavaa valikoimaa.

Muita tulevia sarjoja ovat Amandla Stenbergin tähdittämä "The Acolyte" ja Jude Law'n tähdittämä "Skeleton Crew". Näille sarjoille ei ole vielä ilmoitettu ensi-iltapäiviä.

Samaan aikaan "The Mandalorian" esitti hiljattain kolmannen kautensa, ja "Andor" valmistautuu toiseen kauteensa.

Star Wars: Ahsoka -teaseri