Findance.com
02:10 - 04.06.2023 / viihde / Findance
Instagram-Julia valittaa: "Olen niin kuuma, että miehet eivät uskalla lähestyä"
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

22-vuotias Instagram-vaikuttaja Julia Medeiros on erityisesti ulkomuotonsa vuoksi tullut tutuksi sosiaalisen median maailmassa.

Somesuosion lisäksi Julia Medeiros kertoo saavansa 500 osumaa päivittäin suositussa Hinge-deittisovelluksessa. Silti Julia kertoo, että todellisen elämän ihmissuhteet tuottavat haasteita.

Ulkomuoto luo vääriä oletuksia

Kuukausittain yli 90 000 euroa tienaava malli kertoo, että potentiaaliset kumppanit olettavat hänen olevan vapaamielinen, vaikka hän väittääkin olevansa erittäin uskollinen parisuhteissaan.

Instagramissa häntä seuraa yli 100 000 ihmistä, ja häntä on verrattu usein kauneusmoguli ja reality-tähti Kylie Jenneriin. Ulkonäön samankaltaisuus ei kuitenkaan auta häntä romanttisessa elämässä.

"Hämmästyttävä ulkonäköni aiheuttaa ihmisissä pelkoa ja tekee rakkauselämästäni hankalaa", Miamissa asuva Julia kertoo NudePR.co.uk-sivustolle.

"Miehet pelkäävät tulla juttelemaan kanssani, ja harvoin heillä on tarpeeksi itseluottamusta tehdä niin."

Pelko torjunnasta

Julia huomauttaa, että klubilla hänen mielestään vähemmän näyttävät naiset saavat enemmän huomiota.

Hän voi viettää aikaa ulkonäöltään "vähemmän houkuttelevien" naisten kanssa, ja vaikka hän olisi seurueen kaunein, miehet eivät uskalla lähestyä häntä.

"Luulen, että miehet pelkäävät torjuntaa. He pelkäävät, että nolaan heidät. Klubilla miehet katsovat minua paljon, mutta eivät tee muuta. He jännittävät minun seurassani."

Miehen oltava pitkä!

Yksinäisyyttään lievittääkseen Julia on äskettäin hankkinut koiria, joita hän vie kävelylle toivoen tapaavansa miehiä. Hänellä on vain yksi vaatimus mahdollisille miehille: heidän on oltava häntä pidempiä.

"Entinen esimieheni opetti minulle taktiikan, että koirat ovat tekosyy miehille lähestyä minua. Mutta jotta mies voittaisi minut tosielämässä, hänen on oltava pitkä – se on ensimmäinen vaatimus."

Erittäin luotettava

Julia kuvailee itseään passiiviseksi ja sanoo, että hänen kumppaninsa tulee olla aktiivinen, jotta suhde toimisi.

Hän sanoo olevansa erittäin luotettava, jopa valmis menemään äärimmäisyyksiin rauhoittaakseen kumppaninsa.

"Olen erittäin uskollinen tyttöystävä, minulle pettäminen ei tule kysymykseen. Minulla ei ole mitään salattavaa, annan puhelimeni salasanan, ja annan heidän katsoa sen läpi."