HarperCollins
20:10 - 02.05.2023 / viihde / Findance
Lontoon salatieteellinen seura: Sarah Pennerin uusi romaani vie 1800-luvun mystiseen maailmaan

Sarah Pennerin uusi romaani, Lontoon salatieteellinen seura, vie lukijat 1800-luvun Lontooseen, jossa historian siipien havina, goottilainen mysteeri ja romantiikka yhdistyvät lumoavaksi tarinaksi.

Lontoon salatieteellinen seura: Spiritismiä, mysteeriä ja romantiikkaa

Lontoon salatieteellinen seura sijoittuu vuoteen 1873, ja tarina alkaa kiehtovasta spiritistisestä istunnosta.

Päähenkilö Lenna Wickes matkustaa Pariisiin etsimään apua sisarensa kuolemaan liittyen ja päätyy tunnetun spiritualisti Vaudeline D’Allairen oppiin.

Kirja seuraa Lennan ja Vaudelinen yhteistä matkaa Englantiin, jossa he yrittävät selvittää mysteeristä murhaa yhdessä Lontoon salatieteellisen seuran vaikutusvaltaisten jäsenten kanssa.

Sarah Penner - Lontoon salatieteellinen seura
Kuva: HarperCollins

Myrkynkeittäjän seuraaja

Sarah Pennerin esikoisteos Myrkynkeittäjä oli suuri menestys, ja Lontoon salatieteellinen seura jatkaa samaa vangitsevaa linjaa.

Kirja on saanut kiittäviä arvioita lukijoilta ja kriitikoilta, jotka ovat ylistäneet Pennerin kykyä luoda kiehtova ja omaperäinen maailma, jossa lukija viihtyy.

Sarah Pennerin kirjailijanura

Sarah Penner on kotoisin Yhdysvalloista, ja hän työskenteli rahoitusalalla ennen kuin ryhtyi kirjailijaksi. Myrkynkeittäjä oli hänen esikoisromaaninsa ja se on käännetty yli 30 kielelle. Parhaillaan Penner työstää kolmatta romaaniaan.

Lontoon salatieteellinen seura -romaanin käännöksestä vastaa Päivi Paju ja äänikirjan lukee Vilma Kinnunen.