Marvel Entertainment
08:10 - 12.04.2023 / elokuvat / Findance
The Marvels: Captain Marvel -jatko-osan ensimmäinen traileri julkaistu - Brie Larson lupaa elokuvalle syvyyttä

Marvel Studios on julkaissut The Marvels -elokuvan trailerin. Kyseessä on Marvel Cinematic Universen (MCU) 33. elokuva, jonka ensi-ilta on määrä olla 10. marraskuuta 2023. Brie Larson palaa rooliinsa Captain Marvelina eli Carol Danversina.

Uudet hahmot

Larsonin lisäksi elokuvassa nähdään Teyonah Parris Monica Rambeauna, joka esiteltiin ensimmäisen kerran Disney+ -sarjassa WandaVision.

Iman Vellani täydentää pääosakolmikon roolillaan Kamala Khanina eli Ms. Marvelina, joka on tuttu omasta Disney+-sarjastaan.

Tarina syventyy

Traileri esittelee kolmikon yhteistyötä ensimmäistä kertaa Samuel L. Jacksonin esittämän Nick Furyn johdolla.

Brie Larson kertoi Good Morning America -ohjelmassa, että uusi elokuva syventää Captain Marvelin hahmoa:

- Ensimmäinen elokuva kertoi hänen alkuperäistarinansa. Nyt kaivaudumme hahmon monimutkaisempiin puoliin. Captain Marvelissa on paljon enemmän kuin miltä päältä päin näyttää, eikä hän tee aina oikeita päätöksiä.

Brie Larsonin tulevat projektit

Larson kertoi Good Morning America -ohjelmassa myös kahdesta tulevasta "sydäntä lähellä" -projektistaan Disney+:lle: lyhytelokuva Remembering, joka käsittelee mielikuvituksen voimaa, sekä dokumenttisarja Growing Up, joka seuraa 18–22-vuotiaiden nuorten aikuisten kasvutarinoita.

- Näyttelijäksi ryhtyminen alkoi pienenä lapsena, kun ilmoitin siitä äidilleni. Tuntuu siltä, että näiden projektien parissa työskentely on sisäisen lapseni kunnioittamista. Minulla on erittäin elävä sisäinen maailma, jota olen vaalinut ja joka on minulle hyvin tärkeä, sanoi Brie Larson.

The Marvels - traileri