Disney+
03:10 - 11.01.2023 / tv-sarjat / Findance
Disney Plus starttaa tänään stripparisarjan - Myös Breaking Bad -vertaus esitetty

Disney Plus aloittaa tänään uutuussarjan Welcome to Chippendales.

Minisarja alkaa kahdella jaksolla ja uusi jakso on luvassa jatkossa aina keskiviikkoisin.

Yhdysvalloissa sarja esitettiin Hulussa viime vuoden lopussa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Welcome to Chippendales
Kuva: Disney+

WELCOME TO CHIPPENDALES

Elämäkerrallinen Disney Plus -draamasarja perustuu kirjaan Deadly Dance: The Chippendales Murders, jonka ovat laatineet K. Scot Macdonald ja Patrick MontesDeOca, ja se kertoo Kumail Nanjianin esittämän Somen "Steve" Banerjeen tositarinan.

Amerikkalaista unelmaa tavoitteleva intialainen maahanmuuttaja Banerjee rakentaa suurimman ja ensimmäisen miesten strippiklubin, Chippendalesin, mutta polttaa sen alle kymmenen vuoden kuluttua ja päätyy osalliseksi murhaan. Sarjassa tutkitaan Chippendalesin nousua ja tuhoa sekä klubiin liittyvää rikollista toimintaa.

Disney Plus -sarjan on luonut Robert Siegel, ohjannut Matt Shakman, ja sen ovat tuottaneet Siegel, Rajiv Joseph, Mehar Sethi ja Jenni Konner. Näyttelijäkaartiin kuuluvat Nanjiani, Murray Bartlett, Annaleigh Ashford, Juliette Lewis, Dan Stevens, Quentin Plair, Andrew Rannells, Nicola Peltz, Robin de Jesús ja Spencer Boldman.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Welcome to Chippendales
Kuva: Disney+

BREAKING BAD -VERTAUS

Päätähti Kumail Nanjiani nostaa Colliderin haastattelussa esille vertauksen Breaking Bad -klassikkosarjaan.

- Yksi kaikkien aikojen suosikkisarjoistani on Breaking Bad, ja siinä näkee, miten Walter White kehittyy viattomasta ja suloisesta tyypistä siihen, mitä hänestä tulee. Ajattelin, että saan tehdä siitä oman versioni, joka on tiivistetty kahdeksaan jaksoon. Pidin ajatuksesta näytellä jotakuta, jonka ei ensimmäisen jakson aikana voisi kuvitellakaan tekevänsä niitä asioita, joita hän tekee kuusi jaksoa myöhemmin, mutta jos katsoo sarjaa, siinä on järkeä.

Nanjiani piti haastetta erittäin jännittävänä.

- Miten tehdä hahmo, joka muuttuu niin paljon? Mutta vielä tärkeämpää on se, että ne tavat, joilla hän ei muutu, ovat johtaneet hänet itsensä ja ympärillä olevien ihmisten tuhon tielle. Se oli minulle todella jännittävää. Miten luon hahmon, joka näkee maailman niin, että hän voi tehdä kaiken tämän ja ajatella, ettei siinä ole mitään väärää? Haluan, että katsojat myös ajattelevat, että hänen tekemänsä asiat ovat oikein, vaikka ne eivät selvästikään ole.

WELCOME TO CHIPPENDALES - TRAILERI