Shae Bae
14:10 - 09.01.2023 / viihde / Findance
Tatuoija mokasi - näin nerokkaasti hän paikkasi virheensä

Tatuointitaiteilija Shae Bae on noussut viraaliksi TikTok-palvelussa sen jälkeen, kun hän jakoi nerokkaan ideansa muuttaa vahingossa tehty tatuointi joksikin hyödylliseksi.

Shae sai sormeensa pienen mustetahran, jonka hän sai vahingossa viimeistellessään suurta tatuointia reiteen.

Sitten Shaella välähti idea, joka tuotti myös TikTok-hitin!

HYÖDYLLINEN IDEA

Klipissä Shae nähdään lisäämässä sormeensa vielä kaksi pistettä muodostaen viivaimen. Seuraavaksi hänet nähdään jo mittaavan nenäänsä viivottimella.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

TikTok
Kuva: TikTok / Shae Bae

Eräs TikTok-käyttäjä kirjoitti:

- Olen kampaaja ja tämä on todella nerokasta ja luulen, että haluan tämän nyt.

Eräs toinen kommentoi:

- Tämä on ihanaa! Niin hyödyllinen! Haluan tehdä tämän nyt!

Shae on sittemmin sanonut olevansa iloinen siitä, että hänen vahingossa tekemänsä tatuointi on muuttunut joksikin hyödylliseksi ja että se on inspiroinut muita luomaan jotain vastaavaa. Hän sanoo:

- On todella siistiä, että tämä on inspiroinut ihmisiä ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja muuttamaan jotain, mikä ei ole niin hienoa, joksikin todella hyödylliseksi.

TIKTOK-VIDEO

Videosta on tullut TikTok-palvelussa jättihitti. Se on katsottu jo 7,5 miljoonaa kertaa ja sillä on lähes miljoona tykkäystä.

@shae_tatts Accidental Tattoo turned into something useful!! #fingertattoo #tattooingmyself #accidentaltattoo #usefultattoo #tattooidea #tattooing #femaletattooartist #tattooartistsandiego #dumbtattoo #tattoos #tattoosrtist original sound - Shae Bae

artikkelin avainsanat:
Shae Bae tatuoinnit TikTok