Findance.com
15:10 - 18.12.2022 / maailmalta / Findance
Poliisi virtsasi jääpalakoneeseen

Chicagolainen poliisi Henry Capouch, 30, pidätettiin St. Petersburgissa Floridassa jäätyään kiinni virtsaamasta jääpala-automaattiin paikallisessa rantabaarissa. Häntä epäillään pahoinpitelystä ja järjestyshäiriöstä, kertoo The Smoking Gun.

Välikohtauksen kerrottiin alkaneen päivällä noin kello 12.30, kun baarin työntekijä Richard Klees yritti hakea jäätä jääautomaatista Jimmy B's Beach Barissa, joka on osa Beachcomber-lomakeskusta. Silloin hän huomasi Capouchin olevan virtsaamassa koneessa olleen jään päälle.

Kun Klees käski Capouchia lopettamaan, Capouchin väitetään kiroilleen ja tönäisseen häntä "pari kertaa". Sitten hän poliisin mukaan tönäisi vartijaa. Capouch ja hänen tyttöystävänsä löytyivät läheiseltä hiekkarannalta, kun poliisi saapui paikalle.

Lue myös: 42-vuotias nainen pidätettiin oman tyttärensä nettikiusaamisesta

VAIKUTTI HUMALAISELTA

Capouch vastusti aktiivisesti poliiseja eikä "totellut laillisia käskyjä pidätyksen aikana", poliisin lausunnossa todettiin. Capouchin todettiin vaikuttaneen humalaiselta.

Capouch, joka on ollut Chicagon poliisivoimissa viisi vuotta, pidätettiin pahoinpitelystä ja järjestyshäiriöstä. Hän maksoi 650 dollarin takuusumman, ja hänet vapautettiin vankilasta odottelemaan oikeudenkäyntiä.

Tapaus on aiheuttanut kohua Chicagon poliisiyhteisössä, ja monet vaativat Capouchin saattamista vastuuseen teoistaan. Chicagon poliisilaitos ei ole vielä kommentoinut tilannetta, mutta laitoksen virkamiesten kerrotaan tutkivan tapausta ja ryhtyvän asianmukaisiin toimiin.

Lue myös: Ällistyttävä perustelu rajulle ylinopeudelle

artikkelin avainsanat:
hullut jutut kahjot rikolliset