Alamy / AOP
02:55 - 13.12.2022 / maailmalta / Findance
Mies soitti poliisiasemalle 2 600 kertaa yhdeksässä päivässä - Ilmoitti suorasanaisen mielipiteensä
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Iäkäs japanilainen mies pidätettiin Oddity Centralin mukaan hiljattain sen jälkeen, kun hän oli soittanut yhdeksän päivän aikana 2 060 kertaa poliisiasemalle ja huutanut siellä työskentelevälle henkilökunnalle ja kutsunut heitä "verovarkaiksi" ja "tyhmiksi kusipäiksi".

Syyskuun 30. päivän ja lokakuun 8. päivän välisenä aikana Saitaman prefektuurista kotoisin oleva 67-vuotias mies soitti prefektuurin poliisipäämajaan yhteensä 2060 kertaa huutaakseen henkilökunnalle ja sanoakseen, että heidät kaikki pitäisi erottaa. Tämä tarkoittaa keskimäärin yhtä puhelua kuuden minuutin välein ja yhteensä noin 27 tunnin puheluaikaa yhdeksän päivän aikana.

Lopulta poliisi teki ratsian miehen kotiin ja pidätti hänet poliisitoiminnan estämisestä. Hän myönsi syyllisyytensä ja sanoi: "Tiesin, että poliisi tulisi jonain päivänä hakemaan minut".

Omituisen tapauksen tutkinta on käynnissä, mutta koska 67-vuotias japanilaismies, jonka nimeä ei ole paljastettu, ei vaikuta kovin innokkaalta tekemään yhteistyötä poliisin kanssa, ei ehkä koskaan saada tietää, mikä sai hänet soittamaan poliisipiiriin yli 2 000 kertaa yhdeksän päivän aikana.

Mielenkiintoista on, että miehen puhelintietojen mukaan hän oli soittanut poliisille jo vuosia, mutta vasta viime aikoina hän oli jostain salaperäisestä syystä lisännyt toimintaansa.