Nightwish
09:39 - 05.10.2022 / musiikki / Findance
Vaasa: Nightwish esiintyy Lemonsoft Stadionilla

Nightwish esiintyy Suomessa kesäkuussa 2023.

Yhtyeen kaksivuotisen Human Nature -kiertueen konsertti järjestetään lauantaina 17. kesäkuuta 2023 Vaasan Lemonsoft Stadionilla.

Kyseessä on yhtyeen toistaiseksi viimeinen konsertti Suomessa. Kiertueen jälkeen bändi pitää taukoa uuden albumin työstämiseksi.

- Tätä on odotettu pitkään ja olemme yrittäneet saada sitä aikaiseksi eri tahojen kanssa, mutta nyt se on vihdoin mahdollista. Oli jo aikakin, sillä bändi soitti viimeksi Vaasassa Rantarockissa vuonna 2001. Yleensä Vaasasta pitää aina lähteä jonnekin, mutta nyt voin polkea stadionille pyörällä omalta kotipihaltani. Tästä tulee hieno tapahtuma!", Nightwishin rumpali Kai Hahto hehkuttaa.

Vaasan Lemonsoft Stadionin kokonaiskapasiteetti on noin 11 200 ihmistä. Konsertin odotetaan olevan loppuunmyyty ja rikkovan aiemman 6 000 kävijän yleisöennätyksen. VIP-lippuja myydään noin tuhat kappaletta normaalien lippujen lisäksi. Tarjolla on myös räätälöityjä VIP-paketteja, joihin sisältyy illallinen valitussa Vaasan seudun tasokkaassa ravintolassa.

Konsertin järjestää Vaasassa toimiva tapahtumatuotantoyhtiö Nordic Live Productions, joka tuottaa vuosittain lukuisia festivaaleja Suomessa, kuten Vaasa Festivalin, Hanko Sommarfestin, Espoon Viinijuhlat, Solar Sound Festivalin Seinäjoella, Aura Fest Turussa, Kokkolan Viinijuhlat, Kainuun Musiikkijuhlat Kajaanissa ja Raasepori Festivaalin Karjaalla sekä satoja muita klubitapahtumia, konsertteja ja yksityistilaisuuksia.

- Maailmalla kiertävä Nightwish on odottanut omaa konserttiaan Pohjanmaalle jo kymmenen vuotta, ja olemme todella innoissamme saadessamme tuottaa konsertin Lemonsoft Stadionille. Kiitämme bändiä luottamuksesta ja lupaamme rakentaa kesäkuun 2023 konsertista ikimuistoisen ja ainutlaatuisen elämyksen, toteaa promoottori Tommi Mäki.

Lipunmyynti (79,90 / 139,90 euroa) alkaa maanantaina 10. lokakuuta 2022 klo 9.00 Lippupisteessä. Konsertti on kokonaisuudessaan K18, mikä tarkoittaa, että koko stadionalue katsomoineen ja kenttäalueineen on yhtenäinen tarjoilualue.