Kurt Iswarienko / FX
04:10 - 11.09.2022 / tv-sarjat / Findance
The Old Man alkaa Disney+:ssa 28. syyskuuta

Disney+ aloittaa 28. syyskuuta uutuussarjan The Old Man.

Seitsenosainen trilleridraamasarja perustuu Thomas Perryn samannimiseen romaaniin.

The Old Man -sarjaa tähdittävät Jeff Bridges, John Lithgow, Amy Brenneman, Alia Shawkat, Gbenga Akinnagbe ja E.J. Bonilla.

Tarina keskittyy Dan Chaseen (Jeff Bridges), joka karkasi CIA:n leivistä vuosikymmeniä sitten ja on siitä lähtien elänyt syrjässä. Kun salamurhaaja saapuu paikalle ja yrittää tappaa Chasen, vanha agentti oppii, että varmistaakseen tulevaisuutensa hänen on nyt sovitettava yhteen menneisyytensä.

FBI:n vastavakoilusta vastaava apulaisjohtaja Harold Harper (John Lithgow) kutsutaan jahtaamaan häntä, koska hänellä on monimutkainen menneisyys karkurin kanssa. Harperin rinnalla työskentelevät hänen suojattinsa Angela Adams (Alia Shawkat) ja CIA:n erikoisagentti Raymond Waters (E.J. Bonilla).

Kun Chase osoittautuu vaikeammaksi pidättää kuin viranomaiset odottivat, Julian Carson (Gbenga Akinnagbe), korkeasti koulutettu erikoisjoukkojen urakoitsija, lähetetään myös hänen peräänsä. Pakomatkalla Chase vuokraa huoneen Zoe McDonaldilta (Amy Brenneman), joka käyttää voimavaroja, joita hän ei tiennyt omaavansa, selvitäkseen päivästä, jolloin hän saa tietää totuuden uudesta vuokralaisestaan.

The Old Man - traileri