Toni Wahlroos / Rabbit Films
03:40 - 10.08.2022 / elokuvat / Findance
Aleksi Salmenperän ohjaama Kupla ilmestyy 25.11.2022

Aleksi Salmenperän ohjaama Kupla ilmestyy elokuvateattereihin 25. marraskuuta 2022.

Kupla kuvaa perhe-elämän, kasvatuksen ja ihmissuhteiden haasteita lämpimällä, samaistuttavalla ja viehättävän humoristisella tavalla arkaluontoisesta aiheesta huolimatta. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Salmenperä ja Reeta Ruotsalainen.

Leffaa tähdittävät Stella Leppikorpi, Minna Haapkylä, Tommi Korpela, Amos Brotherus, Anna-Maija Tuokko, Eedit Patrakka, Saimi Kahri, Janne Reinikainen ja Saara Pakkasvirta.

Kuplassa 16-vuotias Eveliina (Leppikorpi) näkee vahingossa äitinsä (Haapkylä) suutelemassa toista naista (Tuokko). Vanhempiensa avioeroa peläten hän päättää puuttua asiaan lupaa kysymättä ja keinoja säästämättä.


Eveliinan elämän onnistumisen mittari on se, että isä (Korpela) ja äiti pysyvät yhdessä. Hänen mielestään paras keino tuhota äidin avioliiton ulkopuolinen suhde ja lähentää vanhempia jälleen toisiinsa on teini-ikäinen tytär vaikeuksissa.

Niinpä Eveliinasta tulee moniongelmainen. Matkan varrella vaarantuu muutamien muidenkin ihmisten henki. Silti Eveliina varjelee suunnitelmaansa viimeiseen asti, ja aikuisillakin on omat salaiset selviytymiskeinonsa - kunnes kupla puhkeaa.

Elokuvan traileri ilmestyy alkusyksystä.