Instagram / Cecilia Rose
02:10 - 24.05.2022 / viihde / Findance
TikTok-povipommi Cecilia Rose saa elantonsa hölskyttämällä rintojaan

Cecilia Rose (Cece Rose) kasvattaa TikTok-suosiotaan.

Hänellä on peräti neljä TikTok-tiliä, joista suosituin on kerännyt seuraajia jo lähes 900 tuhatta. Jos kaikki seuraajat lasketaan yhteen, niitä on yli kaksi miljoonaa.

Cecilia Rose on huomannut, että videopalvelun käyttäjät saa innostumaan laittamalla poveen liikettä. Hänen videoistaan lähes jokainen liittyy aiheeseen tavalla tai toisella.


Idean hankaluutena kuitenkin on, että TikTok käsittelee aihepiiriä hyvin mielivaltaisesti. Yleensä videot saavat olla palvelussa, mutta joskus ne poistetaan ja pahimmillaan koko tili jäädytetään. Cecilia Rose onkin keksinyt oivan keinon taisteluun TikTok-olemassaolonsa puolesta.

CeCe Rose on noteerattu myös muissa piireissä - hän esiintyi hiljattain Futuren ja Draken musiikkivideolla Wait For U.

Kuinka ollakaan, hän pääsi videossa juoksemaan keskiaikaisessa linnanneidon asussa... Tuota musiikkivideota tuskin YouTubesta poistetaan...

Hän on liittynyt myös OnlyFans-palveluun! Siellä hän toimii nimellä cecerosee. Cecilia kertoo, että hän julkaisee OnlyFansissa kaiken materiaalin, joka olisi turhan riskialtista TikTokiin. Menestys näyttäisikin olleen mojovaa myös OnlyFansissa, jolla hän loppupeleissä tekee elantonsa!

22-vuotias kaunotar ponnistaa maailmalle Kanadan Torontosta! Hän muistaa kuitenkin aina hehkuttaa myös italialaisia sukujuuriaan.

Cecilia Rose ei ole muutoin innostunut lävistyksistä, mutta toisen nänninsä hän on antanut lävistää. Nännikoru tuskin on jäänyt huomaamatta faneiltakaan.

Instagramissa hän on kerännyt jo yli puoli miljoonaa seuraajaa!

Kanadalaiskaunotar muistuttaa usein myös seuraajiaan muodoistaan - ne ovat 100%:sti luonnollista alkuperää!

Cecilia Rose poseeraa harvakseltaan bikineissä ja fanit ottaisivatkin varmasti mielellään vastaan enemmän seuraavanlaisia poseerauksia: