Nelonen Media
05:40 - 03.04.2022 / elokuvat / Findance
Häät ennen hautajaisia naurattaa syksyllä 2022 - Kari Ketonen ohjaa, Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi tähdittävät komediaa
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Häät ennen hautajaisia -draamakomediaelokuva saapuu elokuvateattereihin syksyllä 2022.

Nelonen Median elokuvan ohjaa Kari Ketonen ja sen pääosissa esiintyvät Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi.

- Kari Ketonen yhdistettynä romanttiseen draamakomediaan ei ehkä ole se kaikkein itsestään selvin yhdistelmä, mutta Karin tarkkanäköisyys, viiltävä huumori ja taidot henkilöohjaajana ovat nostaneet Leo Viirretin omaperäisen käsikirjoituksen vielä uudelle onnistumisen tasolle, tuottaja Ilona Vehmas tuumii.

Häät ennen hautajaisia kertoo hääsuunnittelijan ja hautausurakoitsijan erikoisesta suhteesta. Joannan on löydettävä kulissipoikaystävä piristääkseen masennuksesta kärsivää isäänsä ja Sakke astuu kuvioihin juuri sopivasti.


- Mahtavaa tehdä yhteistyötä Karin ja Iinan kanssa. Luottomiestä ollaan tehty Karin kanssa vuodesta 2015 ja Sykettä Iinan kanssa vuodesta 2013. Kaikkien kolmen kemiat kohtasivat poikkeuksellisella tavalla tässä romanttisessa komediassa, jonka originaali idea on vähintään yhtä poikkeuksellinen. Yksi mielenkiintoisimpia näyttelijäntöitä, joita olen saanut tehdä. En malta odottaa, että näen leffan valmiina, Luusuaniemi hehkuttaa.

Lisäksi elokuvaa tähdittävät mm. Joonas Nordman, Pihla Penttinen, Risto Tuorila, Kaija Pakarinen, Ella Lahdenmäki ja Jukka Puotila.