MTV Oy
00:10 - 15.03.2022 / tv-sarjat / Findance
Anne Laitila kruunattiin Koko Suomi leipoo -ohjelman voittajaksi - "Ohjelmaan hakiessani en uskonut edes pääseväni mukaan"
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Koko Suomi leipoo -ohjelman seitsemännen kauden voittaja on kruunattu.

Pyhäjärveltä ponnistava Anne Laitila selviytyi voittajaksi tuotantokauden finaalissa MTV3-kanavalla maanantai-iltana.

Finaalissa olivat lisäksi mukana järvenpääläinen Anni Fast ja sastamalainen Ulla Pyymäki. Juontajana toimi Anne Kukkohovi, tuomareita olivat leipuri Markus Hurskainen ja kondiittori Toni Rantala.

Finaalin teknisenä tehtävänä leivottiin makeita tacoja. Taidonnäytetehtävässä puolestaan luotiin painovoimaa uhkaava "anti-gravity cake".


Anne Laitila yllättyi täydellisesti voitostaan.

- En ikipäivänä olisi voinut kuvitella tätä tilannetta! Ohjelmaan hakiessani en uskonut edes pääseväni mukaan. Sen jälkeen toive oli, että saisin olla mukana useammassa kuin yhdessä jaksossa. Kun tämä toteutui, ajattelin varovasti, josko voisin olla tähtileipuri. Kun tämäkin toteutui, olin jo ylittänyt itseni kaikessa! Finaaliin pääsy ja vieläpä voitto oli aivan huikea tunne, Anne hehkuttaa.

Annesta kilpailu oli erittäin rankka.

- Pari ensimmäistä jaksoa olin aivan paniikissa ja jännittynyt. Hoin kuitenkin itselleni, että nyt on rauhoituttava, jotta pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja pysyy kisassa mukana. Pikkuhiljaa suurin jännitys tasoittui, vaikka kyllä loppuun saakka jännitin jollain tasolla. Jännitys ja aikapaine tekikin sen, että välillä oma ajattelu katosi täydellisesti ja teki aivan hölmöjä virheitä, voittaja naurahtaa.