Adam Bertalan
09:30 - 01.12.2021 / musiikki / Findance
Weekend Festival 2022 järjestetään Hämeenlinnassa - esiintyjiä mm. Tove Lo, Tchami, Pyhimys, JVG, Cledos ja Sanni

Weekend Festival järjestetään ensi kesänä Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistossa.

1. - 3. heinäkuuta 2022 järjestettävässä festivaalissa tulee olemaan mukana yli 80 esiintyjää.

3 päivän lippujen ennakkomyynti (179 euroa) alkaa perjantaina 3. joulukuuta klo 9.00.

Weekend Festivalin ensimmäiset julkistetut artistit ovat JVG, Sanni, Pyhimys, Cledos, Tove Lo, Tchami, Nina Kraviz, Boy Pablo, Jay 1, Zhu, Rezz, IBE ja Pi'erre Bourne.

- Weekend Festival järjestetään juhlavuoden kunniaksi isommin kuin koskaan aikaisemmin, sanoo Weekendin Festival Director Martin Mustonen.

- Kantolan tapahtumapuisto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet udistuneelle ja suuremmalle Weekend Festivalille. Haluamme olla Suomen eurooppalaisin festivaali ja siihen tarvitaan suuri ja toimiva tapahtumakenttä. Hämeenlinna on myös loistavien liikenneyhteyksien päässä suurien kaupunkien keskellä. Luomme tapahtumaa yhdessä hämeenlinnalaisten kanssa tekemällä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa mahdollisimman laaja-alaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme pitkän tauon jälkeen kokonaisvaltaisen elämykse, joka tulee näkymään monipuolisesti niin artistikattauksessa kuin myös uudistuneessa palvelutarjonnassa esimerkiksi ruokaelämyksien, oheispalvelujen ja VIP-alueiden osalta.

- Tämä on upea asia Hämeenlinnalle imagomielessä ja huikea piristysruiske alueen elinkeinoelämälle, Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö Linnan Kehityksen toimitusjohtaja Kari Saarinen iloitsee.

- Arvioimme, että festivaalin alueellinen talousvaikutus tulee olemaan noin 10 miljoonaa euroa vuodessa, Saarinen veikkaa.

Vuoden 2020 ja 2021 kahden päivän lipuilla saa lunastettua ensi kesän festivaaleista kolmen päivän rannekkeen.