Harri Hinkka / Yle Kuvapalvelu
07:23 - 30.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Kummeli julkaisi uuden tunnin mittaisen jakson! Mukana paljon vanhoja tuttuja: Speedy ja Saku, Matti Näsä, Raimo Vormisto ja Timo Silakka...

Yle Areena tarjoaa nyt täysin uuden Kummeli-jakson!

Kaikkien aikojen 50. jakso kestää peräti tunnin ja se nähdään myös Yle TV2 -kanavalla 1. marraskuuta.

Mukana ovat tietenkin Heikki Silvennoinen, Heikki Hela ja Timo Kahilainen. Paluun remmiin tekee myös alkuperäinen jäsen Olli Keskinen. Myöhemmin ryhmään liittynyt Heikki Vihinen ei kuitenkaan esiinny jaksossa.

Lisäksi jaksossa mukana

Keskeisiä naisnäyttelijöitä ovat Kummelin kanssa paljon yhteistyötä tehneet Mari Turunen, Kaisa Hela ja Miia Selin.

Miia Selin oli mukana Silvennoisen ja Mikko Kivisen sketsisarjassa Aatami ja Beetami vuonna 1997 (tällöin nimellä Miia Pajunen) sekä Mankeli-sketsisarjassa 2000-luvun alussa.

Kaisa Hela nähtiin Kummeli-ympyröissä ensi kertaa Kummeli V -leffassa 2014 (tällöin nimellä Kaisa Mattila). Hän on myöhemmin esiintynyt myös Kontio ja Parmas -sarjassa.

Tunnetuin Kummeli-nainen on Mari Turunen, joka on nähty niin Kummeli-sketsisarjoissa ja elokuvissa kuin myös komediasarjoissa Lihaksia ja luoteja, Lääkärit tulessa ja Jurismia.

Jaksossa nähdään tietenkin myös vieraita kuten Anssi Kela, Arja Koriseva, Martti Servo, Timo Jutila, Esko Eerikäinen, Noora Louhimo, Pia Bos, Ida Elina, Erja Lyytinen, Martti Syrjä, Gilbert Kuppusami, Panu Raipia, Hans Välimäki ja Kalervo Kummola.

Jakson hahmot

Jakso on nimenomaan sukellus vanhoihin hahmoihin ja mitä heille kuuluu nyt. Mukana on paljon tuttuja nimiä mm. Raimo Vormisto ja Timo Silakka, Speedy ja Saku, Matti Näsä sekä Satu ja Tuija. Haastatteluita tekee tietenkin Olli Keskisen esittämä Eero Kakko.

Lisäksi mukana ovat myös nämä tutut kasvot:

Kummeli 30 v
Virsikirjan lisälehdillä (Harri Hinkka / Yle Kuvapalvelu)

Kummeli 30 v
Kouhia ja työmiehet (Harri Hinkka / Yle Kuvapalvelu)

Kummeli 30 v
Kari ja Karvattomat (Harri Hinkka / Yle Kuvapalvelu)

Lue aiemmasta artikkelista Kummeli-miehien kommentit jaksosta! Siirry artikkeliin tästä.