Neil Krug
15:10 - 28.10.2021 / musiikki / Findance
Imagine Dragons ja JID yhteistyössä: Enemy-sinkku on osa League of Legends -tv-sarjaa Arcane

Imagine Dragons on julkaissut uuden singlen Enemy, jossa vierailee 30-vuotias amerikkalaisräppäri JID. Kappaleen ovat tuottaneet ruotsalaiset Mattman & Robin.

Enemy on mukana Netflix-suoratoistopalvelussa 7. marraskuuta alkavassa animaatiosarjassa Arcane, joka sijoittuu League of Legends -videopelien maailmaan.

- Enemy kertoo sisäisten konfliktien sovittamisesta maailmassa, jossa tuntuu mahdottomalta luottaa edes itseensä. Arcane-sarjassa kahden siskoksen elämät vievät heidät eri poluille, joka lopulta johtaa jakautumiseen, mikä meinaa repiä kokonaisen kaupungin kahtia. Sarjan tavoin kappaleen on tarkoitus olla henkilökohtainen, mutta myös kritiikkiä yhteiskuntaa kohtaan, joka tuntuu tarkoituksellisesti luovan kahtiajakautumista, Imagine Dragonsin laulaja Dan Reynolds kertoo.

Kuka on JID?

Spillage Village -kollektiiviin kuuluva JID julkaisi esikoisalbuminsa The Never Story, joka sisältää mm. biisin Never.

Dreamville Records -levymerkille kiinnitetty räppäri nähtiin Suomessa Weekend-festivaaleilla vuonna 2019.


Mikä Arcane?

League of Legends -maailmaan kuuluva sarja kertoo Piltoverin ja Zaunin syntytarinat.

Arcane on yli 13-vuotiaille suunnattu animaatiosarja, jolle ääntään lainaavat mm. Hailee Steinfeld, Ella Purnell, Kevin Alejandro ja Katie Leung.

Pelin julkaisija Riot Games on tiiviisti mukana animaatiosarjan tuotannossa.

Enemy - musiikkivideo

Uutuuskappaleelle on tehty musiikkivideo, jossa yhtyeen jäsenet ja JID seikkailevat pelisarjan hahmojen Jinxin ja Vin kanssa.

Katso Enemy-musiikkivideo alla: