Otava
14:10 - 05.10.2021 / viihde / Findance
Jokanaisen remonttikirja ilmestyy 17.11. - Ella Kanninen ja Jasmiini Lappalainen tarjoavat selkeitä ohjeita kodin yleisimpiin pintaremontteihin

Remontointia ei kannata arastella, vaikka olisi päivätyö ja pienet lapset. Sen tietää tehokaksikko, ystävykset Ella Kanninen ja Jasmiini Lappalainen.

17. marraskuuta ilmestyvä Jokanaisen remonttikirja kokoaa kaiken tarvittavan remonttitiedon yksiin kansiin ja rohkaisee jokaista aloittelevaa remontoijaa tarttumaan telaan.

Ystävykset Ella Kanninen ja Jasmiini Lappalainen ovat kumpikin rakennusmestarien tyttäriä. Jasmiini on kokenut remontoija, jonka johdolla Ellakin on uskaltautunut tarttumaan maalisutiin ja vasaraan. Kaksikko on remontoinut kaikki kirjassa esiteltävät kohteet itse, joten he tietävät kokemuksesta, mistä kirjoittavat ja missä kohtaa homma voi mennä metsään.

Jokanaisen remonttikirjassa on selkeät ohjeet kodin yleisimpiin pintaremontteihin havainnollisten vaihe vaiheelta -kuvien kera. Rohkaiseva ja innostava opas kertoo kaiken, mitä aloittelevan remontoijan tarvitsee tietää seinä-, lattia- ja kattopintojen uudistamisesta – ikkunanpuitteiden, pattereiden ja kalusteiden kunnostusta unohtamatta. Myös laatoitukseen ja laminaatin asennukseen löytyy parhaat niksit.


Tässä kirjassa hommia ei tehdä hampaat irvessä, vaan ilolla ja rennosti. Erilaiset kodin kunnostustoimet eivät vaadi fyysistä voimaa, vaan enemmänkin uskallusta.

Samoilta tekijöiltä ilmestyy keväällä 2022 Jokanaisen mökkiremonttikirja.