Saku Tiainen / Nelonen Media
06:10 - 03.10.2021 / tv-sarjat / Findance
The Voice of Finland: All Stars: Andrea Brosio pokkasi voiton

Lauantaina Nelosella nähtiin The Voice of Finland: All Stars -finaalilähetys, jonka päätteeksi juhlittiin Michael Monroen tiimissä kilpailleen Andrea Brosion, 34, voittoa!

Lähetyksen finaaliosuudessa kuultiin jokaiselta finalistilta yksi kappale. Andrea oli valinnut kappaleekseen Céline Dionin All by Myself. Finaalissa Porvoon Kulttuuritehtaalla paikan päällä olleen yleisön äänet ratkaisivat voittajan.

Toiseksi kisassa sijoittui Elastisen tiimin Fiona Krüger, 19, Espoosta. Kolmanneksi kisassa tuli Tarja Turusen tiimin Jesse Kaikuranta, 39, Helsingistä.

The Voice of Finland: All Stars -voittaja Andrea osallistui TVOFin 8. kaudelle ja kilpaili myös tuolloin Michael Monroen tiimissä. Michaelin kanssa ystävyys ja yhteistyö musiikin parissa on jatkunut 8. TVOF-kauden jälkeen. Michael on auttanut Andreaa biisien teossa, ja molemmat herrat ovat vierailleet toistensa keikoilla. Andrea on kotoisin Italiasta ja on asunut Suomessa jo 14 vuotta.


The Voice of Finland saa jatkoa!

Haku on nyt auki The Voice of Finland: Senior -ohjelmaan! Oletko yli 60-vuotias tai koetko itsesi senioriksi? Osaatko lisäksi laulaa? Rakastatko esiintymistä? Oletko jo kauan odottanut elämäsi tilaisuutta ja haaveillut tähteydestä? Hakuun pääsee täältä.


11. The Voice of Finland -kausi starttaa tammikuussa!

Tähtivalmentajien uusi kokoonpano julkistettiin keskiviikkona. Tähtivalmentajan tuoliin tekee paluun tauon jälkeen Anna Puu. Tähtivalmentajina jatkavat Maija Vilkkumaa, Juha Tapio sekä tuplatuolilaiset Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki.