Netflix
15:10 - 01.10.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi paljasti tämän hetken katsotuimmat tv-sarjansa: Squid Game on hitti

Netflix listasi tämän hetken katsotuimmat nimikkeet Suomessa:

01. Squid Game

Sadat rahattomat pelaajat ottavat vastaan oudon kutsun kilpailla lasten peleissä. Palkinto on houkutteleva – ja panokset kohtalokkaan kovat.

02. Sex Education

Seksiterapeuttiäitinsä ansiosta epävarmalla Otisilla on kaikki vastaukset, mitä seksiasioihin tulee, joten kovistyttö Maeve ehdottaa seksiklinikan perustamista kouluun.


03. Midnight Mass

Karismaattinen nuori pappi tuo tullessaan upeita ihmeitä, pahaenteisiä mysteerejä ja uuden uskon palon kuolevaan kaupunkiin, jossa vallitsee kiihkeä halu uskoa.

04. Lucifer

Paholainen muuttaa Los Angelesiin kyllästyttyään olemaan manalan valtias. Hän avaa yökerhon ja tutustuu murhaetsivään.

05. My Little Pony: Uusi sukupolvi

Equestria on hajalla. Innokas sankari vannoo silti kavio sydämellä todistavansa, että maaponien, pegasusten ja yksisarvisten kuuluu olla kavereita eikä elää erillään.

06. The Good Place

Itsekeskeinen Eleanor Shellstrop päätyy kuoltuaan hyvien ihmisten taivaaseen virheen johdosta. Hän on päättänyt jäädä sinne ja yrittää muuttua paremmaksi ihmiseksi.

07. Black and Blue

Keltanokkakonstaapeli saa vahingossa videolle korruptoituneiden poliisien tekemän murhan ja joutuu takaa-ajettuna selvittämään, kuka on kenenkin puolella.

08. Britney Vs Spears

Toimittaja Jenny Eliscu ja ohjaaja Erin Lee Carr tutkivat Britney Spearsin taistelua vapaudesta erikoishaastattelujen ja luottamuksellisen todistusaineiston kautta.

09. The Good Doctor

Autistinen ja savant-lahjakas kirurgi aloittaa työt arvostetussa sairaalassa, mutta potilaat ja henkilökunta suhtautuvat häneen skeptisesti.

10. Braqueurs : La série

Mestarivaras Mehdi joutuu suojelemaan perhettään vaikutusvaltaiselta huumeparonilta ja ajautuu rikollisryhmineen mukaan väkivaltaiseen ja vaaralliseen reviirisotaan.