Hanna-Maria Grönlund / Yellow Film & TV
14:10 - 28.09.2021 / elokuvat / Findance
Napapiirin sankarit 4 tulossa - Putous-tähdet Heikki Ranta ja Mikko Töyssy astuvat pääosiin

Napapiirin sankarit 4 -elokuvan kuvaukset alkavat lokakuussa Suomen Lapissa.

Juha Wuolijoen ohjaamassa jatko-osassa kohdataan tuttuun tapaan pari uutta muuttujaa: elokuvan pääosassa sankaridebytoi Heikki Ranta ja toisena uutena kasvona nähdään Mikko Töyssy. Sekä Ranta että Töyssy ovat osoittaneet komediakykynsä kansalle muun muassa Putous-viihdesarjassa. Töyssy tullaan näkemään myös elokuvan Punttikomedia (2022) pääosassa.

Napapiirillä seikkailevat edelleen myös muun muassa elokuvasarjan konkarit Pamela Tola, Kari Ketonen ja Timo Lavikainen.

"Sitten viime Napiksen on elämä heitellyt sankareita, mutta jotkin asiat pysyvät. Tällä kertaa Napapiirillä juostaan perin vaikeasti löydettävän tofun perässä. Aikaa tofun hommaamiseen on vain vähän ja muutama muukin muuttuja tuo metsästykseen omat haasteensa, mutta mitäpä ei napapiiriläinen sankari tekisi rakkauden tähden."

Uniikin Napis-tyylin ja -huumorin elokuvassa takaa Pekko Pesosen käsikirjoitus aiempien leffasarjan osien tapaan.

– Olen todella innoissani, että pääsen pitkästä aikaa ohjaamaan komediaa, hehkuttaa aiemminkin Pesosen kanssa yhteistyötä tehnyt Napapiirin sankarit 4 -elokuvan ohjaaja Wuolijoki.

– Mahtavaa myös päästä työskentelemään Suomen lahjakkaimpien komedianäyttelijöiden kanssa. Leffan tarinakin naurattaa minua jo nyt päivittäin, joten kuvauksistamme tulee varmasti aivan hulvattomat!

Napapiirin sankarit 4 -elokuvan tuottavat Marko Talli ja Olli Haikka Yellow Film & TV:ltä. Leffan levittää ja markkinoi SF Studios. Ensi-iltansa Napapiirin sankarit 4 saa syksyllä 2022.