Alamy / AOP
08:10 - 09.09.2021 / tv-sarjat / Findance
HBO Max -suoratoistopalvelu starttaa Suomessa 26.10.

Suoratoistopalvelu HBO Max saapuu Eurooppaan lokakuussa. Pohjoismaat ja Espanja ovat Euroopan ensimmäiset maat, joissa palvelu lanseerataan. Ensi vuonna HBO Max aloittaa toimintansa myös Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Portugalissa. Uuteen suoratoistopalveluun pääsee tutustumaan tarkemmin lokakuussa järjestettävässä virtuaalisessa lanseeraustilaisuudessa.

WarnerMedian suoraan kuluttajille suunnattu suoratoistopalvelu HBO Max aloittaa toimintansa Euroopassa 26.10. tiistaina. Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Espanja ja Andorra ovat Euroopan ensimmäiset maat, joihin uusi suoratoistopalvelu tulee saataville.

Vuoden 2022 aikana HBO Max saapuu myös 14 muuhun maahan: Bosnia ja Hertsegovinaan, Bulgariaan, Kroatiaan, Tšekkiin, Unkariin, Moldovaan, Montenegroon, Pohjois-Makedoniaan, Puolaan, Portugaliin, Romaniaan, Serbiaan, Slovakiaan ja Sloveniaan. Vaiheittain toteutuvan maailmanlaajuisen lanseerauksen myötä palvelun suunnitellaan laajentuvan ensi vuonna myös moniin muihin Euroopan maihin.


HBO Max tulee tarjoamaan korkealaatuista viihdettä WarnerMedian rakastetuilta brändeiltä, joihin lukeutuvat Warner Bros., HBO, DC ja Cartoon Network. Palveluun tulevat katsottavaksi myös palkitut, sekä Yhdysvalloissa että kansainvälisesti tuotetut Max Original -alkuperäistuotannot. Kaikki tämä tulee saataville yhteen ja samaan palveluun ensimmäistä kertaa.

“Käsillä on historiallinen hetki, kun HBO Max saapuu Eurooppaan”, sanoo HBO Maxin kansainvälisten toimintojen johtaja Johannes Larcher. “Eurooppalaisten rakastamat WarnerMedian elokuvat ja sarjat, kuten Harry Potterit, Game of Thrones ja Rillit huurussa tulevat nyt kaikki saataville samaan palveluun. HBO Max tarjoaa intuitiivisen ja kätevän tavan katsoa näitä suosikkeja sekä valtavan määrän muita laadukkaita sarjoja ja elokuvia.”

“Ainutlaatuinen, eksklusiivinen yhdistelmä kaikkien tuntemia, rakastettuja sarjoja ja elokuvia niin Warner Brosilta, HBO:lta, DC:ltä kuin Cartoon Networkilta yhdessä paikallisten alkuperäistuotantojen ja muiden sisältöjen kanssa saa aikaan suoratoistopalvelun, jota eurooppalaiset katsojat tulevat taatusti rakastamaan”, lisää Christina Sulebakk, HBO Maxin EMEA-alueen johtaja. “Näemme tässä valtavasti potentiaalia, ja odotammekin innolla pääsevämme julkistamaan täysin uuden suoratoistopalvelun valtavine valikoimineen.”


HBO Max tekee katsottavan löytämisestä vaivatonta luomalla kullekin yksittäiselle käyttäjälle räätälöidyn käyttökokemuksen ja tarjoamalla kiinnostavinta sisältöä yhdistelemällä toimituksellista kuratointia sekä katsojan mieltymysten mukaan valikoituja suosituksia.

HBO Max tulee olemaan saatavilla sekä uusille asiakkaille että nykyisille HBO Nordicin, HBO Españan, HBO Go:n ja HBO Portugalin tilaajille. Palvelu on tilattavissa joko suoraan tai yhteistyökumppanien kautta.

HBO Max juhli vuoden mittaista taivaltaan Yhdysvalloissa toukokuussa. Kesäkuussa palvelu tuli ensimmäistä kertaa saataville Yhdysvaltojen ulkopuolella, kun se julkistettiin 39 markkina-alueella Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla.

artikkelin avainsanat:
HBO HBO Max HBO Nordic suoratoistopalvelut