Henri Vesikko
12:10 - 12.08.2021 / viihde / Findance
Teflon Brothers ja Pyynikin Brewing Company lanseeraavat Raparperilonkeron
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Pyynikin käsityöläispanimo Oy ja Teflon Brothers lanseeraavat yhteistyössä Raparperilonkeron.

”Me osattiin järjestää toimeentuloa myös silloin, kun musiikki ei tuonut rojalteja uran alussa. Kiljun valmistuksella rahoitettiin meidän ensimmäiset musakamat. Sittemmin musa myi sen verran hienosti, ettei tarvinnut enää kikkailla kiljun kanssa eikä ollut huolta huomisesta. Kunnes tuli korona ja muutti kaiken”, Pyhimys kertoo keikkojen pysähtymisestä.

Tällä kertaa Rap-veljekset eivät laittaneet ämpäriin hiivaa ja sokeria, vaan tuotekehittelyyn lähdettiin tosissaan.

”Päätettiin palata juurille ja rupesimme kehittämään omaa alkoholijuomaa. Ensin mietittiin, että mikä juoma meille maistuu ja sehän on lonkero”, Teflonit kertovat.


”Haluttiin tuoda jotain fressiä ja hauskaa. Kelattiin, mitä me edustetaan ja sieltä se tuli Rap - raparperi. Me maistettiin kymmeniä eri sekoituksia ja viimein löydettiin resepti, jonka takana jokainen meistä voi ylpeänä seisoa. Ja tietysti ilolla juoda”, Voli nauraa.

”Siinä vaiheessa, kun on raskas viikko takana ja on aika vaihtaa vapaalle, kannattaa näppäillä Teflonit soimaan ja sihauttaa auki Rap-lonkero”, Heikki Kuula fiilistelee.


Raparperimehua ja Pyynikin Giniä

Teflon Brothers Raparperilonkero sisältää aitoa vuoden 2021 sadosta kylmäpuristettua raparperimehua ja Pyynikin Recycled Giniä. Tölkin ulkoasu on Heikki Kuulan käsialaa.

Teflon Brothers Raparperilonkero
33 cl:n tölkki, alk. 4,6 %
Hinta Alkoissa 3,77 €
Valmistaja: Pyynikin käsityöläispanimo Oy
Jakelija: Domaine Wines Finland Oy