MTV Oy
22:10 - 14.08.2021 / viihde / Findance
The Rasmus ja Apocalyptica esiintyvät yhdessä Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa ke 8.9. MTV3-kanavalla

Pienten potilaiden tueksi Suomessa järjestettävä Kummit Live: Elämä Lapselle on yksi maamme tunnetuimmista ja perinteikkäimmistä hyväntekeväisyystapahtumista. Kotimaisten kärkiesiintyjien tähdittämä vuoden 2021 konsertti tarjoillaan kotisohville suorana lähetyksenä MTV3:lla keskiviikkoiltana 8. syyskuuta klo 20 alkaen.

Huippuartistien lisäksi lavalle kiipeävät illan juontajat Kirsi Alm-Siira ja HP Parviainen.

Tunnelman, tunteiden, tarinoiden ja musiikin matkassa kulkeva monipuolinen Kummit Live: Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertti esitetään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa suorana lähetyksenä klo 20–22, ja lapsipotilaiden tueksi yhteiselle asialle on kutsuttu tuttuun tapaan ihan koko Suomi.

Mukana on Kummivaikuttajien ja tähtiartistien ohessa kiinnostavia vieraita, lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita sekä pieniä potilaita perheineen.


Elämä Lapselle -hyväntekeväisyyskonsertin juontajina ovat hurmaavat HP Parviainen sekä Kirsi Alm-Siira.

Kotikatsomoihin on tarjolla mahtava artistikattaus, jossa tänä vuonna mukana poikkeuksellisen upealla tavalla kotimaisten menestysbändien joukkovoima, sillä hyvällä asialla esiintymässä nähdään muun muassa ensimmäisen yhteisesiintymisen tv:ssä tekevät The Rasmus & Apocalyptica, Haloo Helsinki, Blind Channel, Elastinen, SANNI, Erin, Kasmir sekä Robin Packalen.

Elämä Lapselle -konsertissa kohtaavat mahtavat perinteet, yhteisöllisyys, viihde sekä lasten ja nuorten hyvinvointi vaikuttavalla tavalla.

"Konserttilähetyksessä tuodaan koskettavien potilastarinoiden ohessa esille ajankohtaista tietoa lasten ja nuorten terveydestä sekä korkealaatuisesta työstä pienten potilaiden puolesta eri puolilla Suomea. Suorana elämyksenä pääsemme myös yhdessä kokemaan kiinnostavimpien kotimaisten artistien upeita musiikkiesityksiä. Vallitsevien olosuhteiden myötä tämän vuoden konsertti lähetetään terveysturvallisesti studiosta, mutta hienona suorana tv-elämyksenä Elämä Lapselle on mitä suurimmissa määrin meidän kaikkien yhteinen asia, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita mukaan”, sanoo Kummien viestintä- ja markkinointijohtaja Matti Valli.


”Viime vuonna Kummien kanssa pienten potilaiden asiaa tuki yli 50 000 yksityishenkilöä ja useampi sata yritystä Suomessa, joista monet osallistuivat juuri hyväntekeväisyysohjelmien yhteydessä – toivottavasti tänäkin vuonna tukijoukot lähtevät liikkeelle koko maan laajuudelta”, Valli jatkaa.

Lastenklinikoiden Kummien järjestämällä Elämä Lapselle -konsertilla on yli 25-vuotiset perinteet ja merkittävä asema Suomen viiden yliopistollisen lastenklinikan ja -sairaalan toiminnan sekä lastentautien tutkimustyön tukemisessa. Ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälissä järjestetyn tapahtuman avulla on mahdollistettu vuosien varrella useiden merkittävien hoitolaitteiden hankinta sekä tuki monelle tärkeälle lastentautien tutkimushankkeelle Suomessa. MTV on yhtiönä ollut tukemassa hyvän tekemistä ohjelmatoiminnallaan alusta lähtien.

Kaksituntinen Kummit Live: Elämä lapselle -konsertti suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkona 8.9. klo 20 alkaen. Konsertti on katsottavissa myös C Moressa.