MTV Oy
14:10 - 09.08.2021 / tv-sarjat / Findance
Tanhupallon oma ohjelma käynnistyy MTV3-kanavalla la 11.9.
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Tanhupallo kertoo omassa ohjelmassaan omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään legendaarinen Vesa-Matti Loiri, jonka kanssa Tanhupallo keskustelee luovuudesta. Terapianurkan lisäksi joka jaksossa nähdään myös Puuhahetki, Päivän posti ja Tanhupallon uutiset.

Tanhupallon omassa ohjelmassa pääsemme jälleen elämän perusasioiden äärelle 6-vuotiaan riemukkaalta tasolta katsottuna. Hyväntuulisessa koko perheen ohjelmassa Tanhupallo kertoo omista ja ympäröivän maailman asioista, kuten on ne itse kokenut – ilman suodatinta. MTV3-kanavalla lauantaina 11.9. klo 19.30 alkavassa ohjelmassa nähdään tietysti myös Tanhupallon luottoystävä Karvamato ja ohjelman ohjaaja Joonas Nordman.

Puuhahetkessä vietetään aikaa erilaisten askartelupuuhien ja aktiviteettien parissa hyödyntäen monista kodeista jo valmiiksi löytyviä tai helposti saatavia materiaaleja. Tanhupallo opastaa kuinka vaikkapa munakennosta, siemenistä ja yrteistä syntyy ilmastonpuhdistushattu ja miten tsemppitikut tehdään. Toisinaan Puuhahetkessä saatetaan rehkiä esimerkiksi jumppatuokion merkeissä.

Päivän postissa Tanhupallo vastaa Karvamadon kanssa katsojien lähettämiin viesteihin, kuviin ja kirjeisiin. Jokaisessa jaksossa nähdään myös Tanhupallon uutiset, jossa käsitellään taatusti viikon tärkeimmät ja päivän polttavimmat aiheet.


”Eli tää on tämmönen realiti mis seurataan niiku mun elämää! Täs ohjelmas voidaan tulla kurkimaan mun ja mun perheen kotiin. Meille tulee vieraita, kerrotaa uutiset, luetaa postit ja puuhanurkas tehdään yksii jänniä juttuja. Oli tosi jännä tehdä tämmöne ohjelma ja ohjaaja Joonas Noordmani oli paras. Se on tosi kiva vaikka kerran se oli syönny mun rusinat”, Tanhupallo kertoo.

Tanhupallon vieraaksi saapuu myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä Terapianurkkaan, jossa paitsi kartoitetaan viimeaikaiset kuulumiset, tarkistetaan myös stressikäyrät. Vieras saa matkaansa myös tärkeillä elämänohjeilla varustetun reseptin. Ensimmäisessä jaksossa vieraana nähdään legendaarinen Vesa-Matti Loiri, jonka kanssa Tanhupallo keskustelee luovuudesta. Toisessa jaksossa kimurantteja kasvatuskysymyksiä on puimassa Supernanny Pia Penttala. Myöhemmin kauden aikana vieraina nähdään myös Kimmo Ohtonen, Cristal Snow, Maaret Kallio, Teemu Laajasalo, Niklas Hagman, Paula Noronen, Kari Enqvist, Annika Saarikko ja Satu Silvo.

Luvassa on pieniä havaintoja, suuria kysymyksiä ja lapsen kokoisia vastauksia niihin!


Kiti Kokkonen: "Oli terapeuttista viettää pari kuvausviikkoa kuusivuotiaana"

Näyttelijä Kiti Kokkosen Tanhupallo-hahmo syntyi vuonna 2018 Putous-ohjelmassa ja siitä on kasvanut suomalaisten rakastama ilmiö. Kokkonen kertoo olevansa innoissaan Tanhupallon saadessa oman ohjelman.

”Ohjelmassa päästään kurkkaamaan Tanhupallon maailmaan vähän enemmän kuin aikaisemmin. Ohjelman tekeminen oli aivan ihanaa! Meille sattui todella mukava ja inspiroiva työryhmä ja kaikki tuntui loksahtelevan kohdilleen. Intensiivisen ennakkovalmistelun jälkeen oli melkein terapeuttista viettää pari kuvausviikkoa kuusivuotiaana”, Kiti Kokkonen kertoo.

Kiti Kokkonen on toiminut Suomen Komediateatterin taiteellisena johtajana vuodesta 2010 lähtien. Hänen teatteritöihinsä kuuluvat muun muassa koko perheen Hevisaurus Jurahevimusikaalit, revyyt, tragikomediat Uusioperh(s)e ja Myydään 3h+k ja Maailma on tehty meitä varten -musikaali. Kokkonen on näytellyt myös Se mieletön remppa -elokuvassa, Onneli ja Anneli -elokuvien Tangelstiinana ja Putouksen kaudella 9. Ensi keväänä hänet nähdään C More -ensi-iltansa saavassa draamakomediassa Kämppikset.

JAKSOT:

1/10: la 11.9. klo 19.30. Luovuus. Rakastetun Tanhupallon oma ohjelma alkaa. Terapianurkkaan saapuu vieraaksi Vesa-Matti Loiri. Puuhahetkessä rakennetaan nukketeatteri. Päivän postissa Tanhupallo ja Karvamato vastaavat katsojakysymyksiin. Tanhupallon uutisissa viikon tärkeimmät aiheet.

Tanhupallon oma extra 1/10 (katsottavissa mtv-palvelussa). Muistipeli ja palapeli. Tanhupallo näyttää, kuinka voit askarrella tylsien hetkien pelastukseksi muistipelin. Isän esitäytetystä veroilmoituksesta puolestaan syntyy palapeli.

2/10: la 18.9. klo 19.30. Kasvatus. Terapianurkassa Tanhupallo esittelee ratkaisun Supernanny Pia Penttalan kohonneeseen silmänpaineeseen. Puuhahetkessä Karvamato ansaitsee monta tarraa kiitostauluunsa. Päivän postissa asiaa känkkäränkästä ja mukana myös uutiset.

Tanhupallon oma extra 2/10 (katsottavissa mtv-palvelussa). Eväskaulakorumatkalaukku. Reissueväät kulkevat kätevästi matkassa kannettavassa eväskaulakorumatkalaukussa. Tanhupallo esittelee myös omat suosikkieväänsä.

3/10: la 25.9. klo 19.30. Luonto. Terapianurkassa luontokuvaaja Kimmo Ohtonen joutuu Tanhupallon kuvatestiin ja adoptoi karvapallon. Puuhahetkessä munakennosta, siemenistä ja yrteistä loihditaan ilmastonpuhdistushattu. Päivän postissa puhutaan lintujen kieliä ja luvassa myös uutiset.

Tanhupallon oma extra 3/10 (katsottavissa mtv-palvelussa). Loppukevennys. Katsojat ovat toivoneet Tanhupallon uutisiin enemmän loppukevennyksiä. Mika Tommola saapuu Tanhupallon vieraaksi ja auttaa roskien keräämisessä ja lajittelussa.