Tubecon
08:45 - 22.07.2021 / viihde / Findance
Vantaan Tubecon siirtyy elokuulle 2022 - "raskas päätös"

Elokuussa Vantaalle suunniteltu Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma, Tubecon, siirtyy koronarajoitusten vuoksi ensi vuoteen. Tämä tubettajat, vaikuttajat ja heidän yleisönsä kokoava tuhansien osallistujien tapahtuma toteutuu siis elokuussa 2022 Vantaan EnergiaAreenassa ja sen viereisessä Myyrmäen urheilupuistossa.

Lipunmyynti vuoden 2022 Tubeconiin alkaa lähiaikoina. Vuodelle 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan.

– Yleisömme ja esiintyjiemme turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää. Tärkeää on myös tubeconmainen tunnelma, viihtyisyys sekä elämyksellisyys. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi jouduimmekin nyt tekemään raskaan päätöksen Vantaan tapahtuman siirtämisestä ensi vuoteen, koska emme voi järjestää tapahtumaa sellaisena kuin se pitäisi järjestää, toteaa Tubecon Oy:n toimitusjohtaja Jan Grehn.

– Vuonna 2022 on luvassa Tubecon uusi tuleminen. Tavoitteenamme on, että Tubeconista tulee entistäkin laajempi ilmiö – eikä pelkään nuorison keskuudessa. Haluamme rakentaa siitä pitkällä tähtäimellä mittavan tubettaja-, vaikuttaja- ja lifestyle-kokonaisuuden, Grehn jatkaa.


Vantaan tapahtuman siirtyminen ei vaikuta Tampere-talossa tänä vuonna 20.–21. elokuuta järjestettävään Tubecon Gamesiin, vaan se toteutuu ennakkosuunnitelmien mukaisesti. Tubecon Games sukeltaa viihteellisen pelaamisen maailmaan ja tarjoaa mahdollisuuden osallistua pelihaasteisiin ja turnauksiin sekä seurata omien suosikkien pelaamista, osallistua fanitapaamisiin ja tutustua uusimpiin peleihin ja trendeihin PC-pelaamisesta konsoli- ja mobiilipeleihin.

Tubecon Gamesiin osallistuu suuri joukko alan vaikuttajia ja maamme suositumpia tubettajia, kuten Herbalisti, Ilaripro, PAQPA, NikojaSanttu, Tinke, MrJallu101, Jennysvoices, Mikirotta, Nedde, Namikolinx, Boheemi, ZoneVD ja Jaakko Parkkali.


Tubecon Games -tapahtumassa on luvassa muun muassa Suomen suurin PlayerUnknown’s Battlegrounds -turnaus, jossa tuhat pelaajaa pääsee kokeilemaan taitojaan. Lisäksi halukkaat voivat mm. haastaa ZoneVD:n Speedrun-maailmanennätyksen. Tubecon Games -tapahtumassa ratkeaa myös Counter Strike -pelin Suomen mestaruus vuosimallia 2021.

Tubecon Gamesin ennakkoliput ovat jo myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

artikkelin avainsanat:
Tubecon