Rex Features / AOP
10:10 - 19.07.2021 / tv-sarjat / Findance
Netflix Suomi - tulevat uutuudet viikolla 29 / 2021 - He-Man tekee paluun uudessa sarjassa Masters of the Universe: Revelation

Netflix tarjoaa tällä viikolla seuraavat uutuudet:

21.7.

Peikkojahti: Titaanien nousu (animaatioelokuva)

Sankarit sarjoista Peikkojahti, 3 kaukaa ja Velhot yhdistävät voimansa kukistaakseen vihollisen, joka uhkaa vallata heidän maailmansa ja palauttaa Maan alkupisteeseen.

Sexy Beasts (tosi-tv)

Aidot sinkut haluavat eroon pinnallisesta deittailusta ja turvautuvat taidokkaisiin maskeerauksiin testatakseen sokkotreffien kemiaa oikein kunnolla.

Too Hot to Handle: Brasilia (tosi-tv)

Hauskassa tosi-tv-ohjelmassa nuoret ja kuumat brasilialaissinkut tavoittelevat 500 000 realin palkintosummaa upeassa rantahuvilassa, jossa seksi on pannassa.

Tsernobyl 1986 (venäläinen draamaelokuva)

Palomies Aleksei jää eläkkeelle aloittaakseen uuden elämän rakastettunsa kanssa, mutta Tšernobylin onnettomuus pakottaa hänet takaisin vaarojen keskelle.


22.7.

Words Bubble Up Like Soda Pop (japanilainen animaatioelokuva)

Haiku-runojen avulla itseään ilmaiseva ujo poika kohtaa eloisan mutta epävarman tytön aurinkoisena päivänä, ja he viettävät yhdessä lyhyen mutta taianomaisen kesän.


23.7.

A Second Chance: Rivals! (australialainen perhe-elokuva)

Varttuneen Maddy Cornellin olympiahaaveet kaatuvat, mutta hän löytää uuden suunnan valmentaessaan nuoria voimistelijoita, joilla on vastassaan kilpaileva joukkue.

Blood Red Sky (saksalainen action-kauhuelokuva)

Kun terroristit kaappaavat yölennolla olevan koneen, mystisestä sairaudesta kärsivä nainen joutuu päästämään hirviömäisen salaisuuden valloilleen suojellakseen poikaansa.

Kingdom: Ashin of the North (erikoisjakso)

Tässä Kingdomin erikoisjaksossa tragedia, petos ja salaperäinen löytö ruokkivat heimonsa ja perheensä menettäneen naisen kostonhimoa.

Masters of the Universe: Revelation (animaatiosarja)

Katastrofaalinen taistelu rikkoo Eterniaa. Teelan ja hänen erikoisten liittolaistensa täytyy pelastaa universumi tässä 80-luvun klassikon jatko-osassa.