Paramount+
20:10 - 02.07.2021 / elokuvat / Findance
Mark Wahlbergin tähdittämä Infinite Suomeen: scifi-toimintaelokuva julkaistaan 11. elokuuta Paramount+:ssa

Scifi-toimintaseikkailuelokuva Infinite julkaistaan Suomen Paramount+-suoratoistopalvelussa 11. elokuuta.

Mark Wahlbergin tähdittämä Paramount+:n alkuperäistuotanto nähdään suoratoistopalvelussa yksinoikeudella. Yhdysvalloissa kesäkuussa ensi-iltansa saanut menestyselokuva on noussut jo palvelun tähän asti katsotuimmaksi.

Vauhdikas scifi-toimintaelokuva Infinite kuvaa todentuntuisesti, miten joukko uudelleensyntyneitä ihmisiä joutuu käyttämään edellisten elämiensä muistoja ja taitoja pelastaakseen tulevaisuuden maailman. Wahlbergin lisäksi elokuvaa tähdittävät Chiwetel Ejiofor, Sophie Cookson, Jason Mantzoukas, Rupert Friend, Liz Carr, Toby Jones ja Dylan O’Brien.

”Paramount Picturesin Infiniten kansainvälinen debyytti Australiassa, Kanadassa, Pohjoismaissa ja Latinalaisessa Amerikassa on osoitus aikeistamme julkaista huippuluokan ensi-iltoja globaalisti kaikkialla, missä Paramount+ on katsottavissa. Ja olemme vasta päässeet alkuun”, ViacomCBS:n suoratoistopalveluiden operatiivinen johtaja Kelly Day kertoo.


D. Eric Maikranzin romaaniin The Reincarnationist Papers perustuvan elokuvan on ohjannut Antoine Fuqua. Käsikirjoituksesta vastaavat Todd Stein ja Ian Shorr sekä tuotannosta Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Mark Huffam, John Zaozirny, Mark Wahlberg ja Stephen Levinson. Vastaavina tuottajina toimivat Antoine Fuqua, Rafi Crohn, Brian Oliver, Bradley J. Fischer ja Valerii An.

Paramount+ on tällä hetkellä saatavilla Pohjoismaissa, Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Yhdysvalloissa sekä 11. elokuuta alkaen Australiassa. ViacomCBS aikoo lanseerata palvelun 25 maassa vuoden 2021 loppuun mennessä, ja vuoden 2022 aikana määrä nousee 45:een.


Juoni: Evan McCauleyn mielen syövereihin haudatut muistot voivat pelastaa maailman tuholta

Evan McCauley (Mark Wahlberg) on hallusinaatioidensa vanki – vieraiden muistojen ja tuntemattomien taitojen riivaama. Salainen Infinites-ryhmä etsii henkisen romahduksen partaalla olevan Evanin käsiinsä paljastaen tälle, että hänen tuntemattomat muistonsa saattavat olla todellisia ja peräisin Evanin lukuisista edellisistä elämistä.

Ryhmä vie Evanin heidän epätodelliselta tuntuvaan maailmaansa, jossa vain harvat voivat uudelleensyntyä vuosisatojen saatossa kertyneiden muistojen ja taitojen kanssa. Evanilla on muistinsa kätkössä tietoja, joilla hän voi pysäyttää yhden Infinites-ryhmän jäsenistä (Chiwetel Ejiofor), joka on kääntynyt ryhmää vastaan tuhotakseen koko kirottuna pitämänsä maailman. Maailma pelastuu, jos Evan löytää keinon päästä käsiksi muistinsa syövereihin.

Katso traileri alla: