Pasi Tiitola / Tampereen Raitiotie Oy
12:10 - 26.05.2021 / viihde / Findance
Tampereen Ratikan kolmastoista vaunu saapuu torstaina - Vaunut keräävät matkustajilta kehuja

Tampereelle saapuu kolmastoista raitiovaunu torstai-iltana 27. toukokuuta.

Ihmiset ovat päässeet tutustumaan raitiovaunuihin ja Tampereen Ratikalla matkustamiseen toukokuun alkupuolelta lähtien, kun koeliikenne aloitettiin. Raitiovaunut ovat keränneet matkustajilta valtavasti kehuja.

Kolmastoista Ratikka saadaan Tampereelle torstaina ja sen purku raiteelle tehdään perjantaina. Vaunu tullaan näkemään liikenteessä ensi viikosta lähtien.

- Raitiovaunujen käyttöönotto on sujunut oikein sujuvasti, ja niin on alkanut myös Tampereen Ratikan koeliikenne. Olemme valtavan iloisia koeliikenteen matkustajilta saamastamme positiivisesta palautteesta. Ihmiset todella nauttivat Ratikalla matkustamisesta ja ovat innoissaan päästessään kyytiin. He ovat kehuneet Ratikan olevan mm. hieno, avara, helppokäyttöinen ja juuri niin esteetön kuin oli tarkoituskin, Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö kiittelee.

Tampereen Ratikka on osa Nyssen tuoteperhettä. Näin ollen Ratikassa kuljetaan Nyssen lipputuotteilla, ja Nysse vastaa Ratikan matkustajainformaatiosta sekä asiakaspalvelusta. Matkustajia palvellaan ”yhden luukun” -periaatteella Nyssen palvelukanavien kautta. Niihin toivotaan palautetta myös koeliikenteestä.


- Koeliikenne on Ratikan käyttöönoton kannalta hyvin tärkeä vaihe, sillä sen aikana viimeistellään palvelukokemus ja testataan liikennöinnin suunnitelmat. Palautteen saaminen on kaikille meille Ratikan toimijoille todella kullanarvoista, joten kannustan jokaista matkustajaa olemaan rohkeasti yhteydessä Nysseen, Sirviö jatkaa.

Koska Ratikka ja raitiotien kunnossapitokalusto ovat pysyvä osa Tampereen liikennettä, jokaisen kannattaa kerrata myös Ratikkakaupungin liikennesäännöt osoitteessa tampereenratikka.fi/liikenneturvallisuus.

Tampereen Ratikan liikennöinti alkaa 9. elokuuta.