Pixabay
22:10 - 24.05.2021 / viihde / Findance
Eckerö Line kaksinkertaistaa Hangon-risteilyjensä määrän

Suomalainen Eckerö Line aloittaa kesäkuussa ensimmäisenä laivayhtiönä päiväristeilyt Helsingistä Hankoon. Suuren kysynnän vuoksi yhtiö on päättänyt kaksinkertaistaa Hangon-risteilyjensä määrän ja tarjoaa matkailijoille ainutlaatuisia risteilyelämyksiä Suomenlahdella myös heinäkuussa.

Eckerö Linen m/s Finlandia risteilee Helsinki–Tallinna–Hanko–Helsinki-reitillä yhteensä kuutena lauantaina kesä- ja heinäkuussa.

Laiva lähtee Helsingistä klo 9.00 ja ajaa Tallinnan sataman kautta Hankoon, jonne saavutaan klo 15.30. Perillä Hangossa on noin kolme tuntia aikaa tutustua omatoimisesti tai opastetuilla kierroksilla yhteen Suomen upeimmista kesäkaupungeista. Helsinkiin palataan klo 23.00.

Tallinnasta ei oteta matkustajia laivaan, joten risteily on täysin karanteenivapaa.

”Matkailurajoitusten avaamisen epäselvä aikataulu kannusti meitä ideoimaan täysin uudenlaisen matkailutuotteen: teemme ensimmäisenä laivayhtiönä päiväristeilyjä Hankoon. Suomalaiset ovat ottaneet innovaatiomme innostuneesti vastaan, ja niinpä päätimme kaksinkertaistaa Hangon-risteilyjen määrän vastataksemme kysyntään”, Eckerö Linen markkinointi- ja viestintäjohtaja Ida Toikka-Everi kertoo.


Hankoon tutustuminen on Eckerö Linen matkustajille helppoa: Hangon satamasta on maksuton kuljetus kaupungin keskustaan, jossa tarjolla on paljon micielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Panorama-kiertoajelulla tutustutaan Hangon historiaan, upeisiin merimaisemiin ja paikallisiin kulttuurikohteisiin, ja opastetulla kävelykierroksella ihaillaan Hangon historiallisia huviloita. Kaupungista voi nauttia myös omatoimisesti sen kuuluisilla rannoilla kuljeskellen tai paikallisten ravintoloiden tarjontaan tutustuen.

Laivalle on mahdollista ottaa oma auto edullisesti mukaan, jolloin siirtymiset laivaan ja laivalta kotiin ovat sujuvia ja turvallisia.


”Olemme hyvin iloisia erinomaisesti sujuneesta yhteistyöstä sekä Hangon kaupungin että Hangon sataman kanssa. Myös risteilykapasiteettimme kaksinkertaistamiseen liittyvät järjestelyt hoituivat mutkattomasti. Osana suurissa vaikeuksissa olevaa suomalaista matkailuteollisuutta edellytämme kuitenkin, että Suomi pyrkisi poistamaan matkailua estävät rajoitukset koordinoidusti ja ajoissa, jo kesäkaudella 2021. Pelkästään laivaliikenteen merkitys Suomen matkailulle on suuri: ennen koronaa matkustaja-autolauttaliikenteen Suomeen tuomat ulkomaiset matkustajat jättivät Suomeen vuosittain yli 900 miljoonaa euroa”, Toikka-Everi muistuttaa.

artikkelin avainsanat:
Eckerö Line Hanko risteily