BBC Two
06:10 - 17.05.2021 / tv-sarjat / Findance
Yle TV2 tänään: rikossarja The Fall starttaa - pääosissa Gillian Anderson ja Jamie Dornan

Yle TV2 aloittaa tänään irlantilaisen rikossarjan The Fall. TV2 esittää sarjaa joka arki-ilta kaikki kolme tuotantokautta putkessa.

Sarjaa on voinut jo aiemmin seurata Yle Areena -suoratoistopalvelussa. Se on katsottavissa 30. joulukuuta 2021 asti.

Kukaan ei voi tietää mitä toisen ihmisen päässä pohjimmiltaan liikkuu. Meistä jokaisella saattaa olla pimeä puoli, niin synkkä, että sitä on mahdotonta hyväksyä. Entäpä sitten, jos joku läheisesi tekee tappamisesta taidetta?

Irlantilainen psykologinen trilleri pistää kaksi älykästä ja vahvaa ihmistä taistelemaan toisiaan vastaan, ja häviämisestä seuraa vain lisää ruumiita.

Belfastissa on tapahtunut raaka murha, joka on vaarassa jäädä selvittämättä. Lontoon poliisin rikosylikomisario Stella Gibson (Gillian Anderson) saa komennuksen johtamaan tuota tutkintaa. Samalla paikallinen poliisi saa näpäytyksen tehottomuudestaan, joten mitään lämmintä vastaanottoa Stellan on turha odottaa. Samaan aikaan toisaalla joku hiippari on hiiviskellyt yksin asuvan nuoren naisen kotona, mutta poliisipartio ei löydä merkkiäkään murrosta. Oliko hysteerinen nainen vain kuvitellut kaiken?


Belfastin poliisijohto on enemmän huolestunut budjetista ja maineestaan kuin siitä, että tulosta syntyy. Stella saa kimppuunsa lehdistön, mutta pitää tiukasti sisäpiirissä johtopäätöksensä, että liikkeellä on sarjamurhaaja. Tuore tapaus osoittaa, että hän on oikeassa. Mutta kuinka täydellisen ovelasti toimiva murhaaja saadaan kiinni ja vastaamaan teoistaan?

Andersonin lisäksi toista pääosaa esittää Jamie Dornan.

Katso ykköskauden traileri alla: