Halvinlaina.fi
06:10 - 09.05.2021 / viihde / Findance
Lainaa netistä alkaen 3,8% korolla? Mistä tämä onnistuu parhaiten - halvinlaina.fi tutkii

Artikkeli on tehty yhteistyössä Halvinlaina.fi-sivuston kanssa.

Lainaa netistä alhaisella korolla? Tämä yhtälö voi tuntua monesta todella epätodennäköiseltä tai melkeen mahdottomalta yhtälöltä. Tähän ongelmaan ratkaisun on perustettu halvinlaina.fi-sivusto, joka etsii halvimman vaihtoehdon sinulle, joka on etsimässä lainaa netistä, oli sinulla sitten tarkoitus ottaa, autolaina, joustoluotto, kulutusluotto tai remonttilaina.

Halvinlaina.fi kertoo, mistä asiassa on kyse:

Lainojen vertailu voi olla joskus hieman vaikeaa

- Lainojen vertailu voi olla monesti todella vaikeaa, et välttämättä saa selville kovinkaan helposti todellisia kustannuksia. Joskus erilaiset käsittelykustannukset, lainanhoitokulut sekä muut piilokustannukset voivat nostaa lainan korot taivaisiin. Halvinlaina.fi on perustettu juuri tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Millä tavoin halvinlaina.fi tutkii eri vaihtoehdot?

- Olemme yhteydessä eri lainantarjoajiin, selvitämme kaikki piilokulut ja todelliset kustannukset, kun saamme nämä selville lisäämme lainantarjoajan meidän listallemme. Lainanhakija näkee tällä tavoin helposti kaikki kustannukset helposti ennen kuin hakee lainaa.

- Meillä on tiimi asiaan vihkiytyneitä asiantuntijoita, jotka etsivät jatkuvasti parempia tarjouksia sivuillemme. Pyrimme että meillä on aina tarjolla kaikki lainanhakijalle edullisimmat vaihtoehdot.

Tarjoamme myös muuta hyödyllistä tietoa lainanhakijalle

- Emme keskity pelkästään lainojen vertailuun, vaan tarjoamme myös muuta hyödyllistä tietoa lainanhakijalle. Kerromme, miten saat taloutesi kuntoon jos olet menettänyt luottotietosi, annamme vinkkejä kuinka budjetoit paremmin menosi, jotta et joudu niin helposti taloudellisesti heikkoon tilanteeseen. Tarkoituksena onkin kasvattaa sivusta kattava tietopaketti talouden hallintaan. Asiantuntijamme antavat parhaat vinkkinsä ilmaiseksi. Tällaista ei muualta netistä vielä tällä hetkellä suomeksi löydy, monet asiantuntijat pyytävät samanlaisista neuvoista satoja euroja tunnilta, joten tämä osa sivustoa on ehkä arvokkain lisä lainanhakijalle.

Sähköpostilistalle liittymällä olet mukana arvonnassa

- Sivustomme alalaidasta pääset liittymään meidän sähköpostilistallemme missä arvomme listalla olijoiden kesken huikeita palkintoja. Mm. matkalahjakortteja sekä muuta kiinnostavaa. Tutustu siis sivustoomme, liity listallemme ja pääse mukaan kehittämään yhteisöämme paremmaksi ja kattavammaksi.

artikkelin avainsanat:
Halvinlaina.fi lainat