Universal Music
06:10 - 05.05.2021 / musiikki / Findance
The Weeknd toisellekin Hartwall Arena -keikalle - ensimmäinen keikka loppuunmyyty

The Weekndin After Hours -maailmankiertueen keikka Helsingin Hartwall Arenalla 10. syyskuuta 2022 on loppuunmyyty. Suuren kysynnän johdosta supertähti on nyt varmistanut lisäkeikan Hartwall Arenalle perjantaille 9. syyskuuta 2022. Lisäkeikan lipunmyynti alkaa tiistaina 11. toukokuuta klo 11 Ticketmasterissa.

Suuren suosion saaneelle The Weekndin After Hours -maailmankiertueelle, joka alkaa Vancouverista 14. tammikuuta 2022 ja päättyy Lontooseen 16. marraskuuta 2022, on myyty noin miljoona lippua. Hartwall Arenan syyskuun 9. päivän lisäkeikka on kiertueen Euroopan osuuden ensimmäinen konsertti.

The Weekndin tuorein albumi ”After Hours” on ollut maailmanlaajuinen kaupallinen menestys, sillä levy nousi yli kahdessakymmenessä maassa albumilistan kärkeen ja kasvatti tekijästään viime vuoden kuunnelluimman artistin Spotifyssa. Suosio on ollut merkittävää myös kotimaassamme. Tuplaplatinarajan rikkonut paketti on viettänyt jo 57 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla ja löytyy tälläkin hetkellä sijalta neljä.

Levyn isoin hitti, kuusinkertaista platinaa striimannut Blinding Lights oli kotimaisten radiokanavien soitetuin ulkomainen kappale vuonna 2020. Biisi jyrää edelleen mm. Spotifyssa Suomen TOP 50 -listalla, missä samaan aikaan viihtyvät myös kultarajan ylittänyt Save Your Tears -single ja kaiken lisäksi Ariana Granden kanssa siitä tehty remix! Radiosoittolistalla viimeiset 51 viikkoa viettänyt In Your Eyes -kappale on puolestaan saavuttanut maassamme tuplaplatinaa.


The Weekndin maailmassa on ehtinyt tapahtua paljon sen jälkeen, kun After Hours -kiertueen ensimmäinen Suomen keikka julkaistiin helmikuussa. Hän tähditti spektaakkelimaista Super Bowl -puoliaikashowta, jonka yhteydessä Toronton pormestari John Tory julisti 7. helmikuuta olevan tästä eteenpäin The Weekndin päivä ko. kaupungissa.

Merkittävimpänä uutisena, The Weeknd lahjoitti YK:n alaisen Maailman ruokaohjelman kautta kaksi miljoonaa ateriaa Etiopiaan Tigrayn kriisistä kärsiville. Artisti on tullut tunnetuksi hyväntekeväisyydestään läpi vuosien – tällä kertaa hän keräsi rahaa ensimmäisen NFT-kokoelmansa huutokaupalla.

KONSERTIT:
The Weeknd (CAN) – After Hours
Pe 9.9.2022 Hartwall Arena, Helsinki - Lisäkeikka
La 10.9.2022 Hartwall Arena, Helsinki - Loppuunmyyty

Ovet klo 17.30


LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen 69,50 euroa Ticketmasterista

My Live Nation -ennakkomyynti:
To 6.5.2021 klo 11 - pe 7.5.2021 klo 11

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!

artikkelin avainsanat:
Hartwall Arena The Weeknd