MTV / Tuomas Klemola
20:10 - 02.04.2021 / tv-sarjat / Findance
Christoffer Strandberg korvaa Mikko Leppilammen Talent Suomi -lähetyksessä - mukana mm. Sanna Laine ja Aleksandre Goncharov Dias

Mikko Leppilampi on karanteenissa korona-altistumisen takia. Leppilammen sijaan Talent Suomi -ohjelman kolmannen semifinaalin juontajana nähdään Christoffer Strandberg.

Talent Suomen kolmas ja viimeinen suorana lähetettävä semifinaali nähdään MTV3-kanavalla sunnuntaina 4.4. klo 19.30 alkaen.

"Toisen tuotannon työryhmässä todettiin koronatapaus, joten myös minut on asetettu altistuneena karanteeniin. Harmittaa tietenkin tosi paljon, että en pääse olemaan mukana sunnuntain lähetyksessä, mutta tärkeintä on nyt varmistaa kaikkien muiden turvallisuus ja toimia tässä tilanteessa viranomaisten antamien ohjeistusten mukaan. Tämä on, itse asiassa, ensimmäinen kerta koko urani aikana, kun joudun missaamaan lähetyksen, mutta nyt ei vaan ole muuta vaihtoehtoa," Leppilampi toteaa.

Leppilammen tilalla illan juontajana nähdään vastikään päättyneen Putouksen 13. kauden juontajana toiminut Christoffer Strandberg.

"Otan tämän pestin ilolla vastaan, vaikka harmittaakin kollegan puolesta. Toivottavasti Mikko selviää ilman tartuntaa ja pääsee mukaan finaaliin!", Strandberg kommentoi.


Kolmannessa semifinaalissa yleisön äänistä on kilpailemassa kahdeksan esitystä, joista kolme etenee sunnuntaina 11.4. klo 19.30 alkavaan finaaliin. Kaksi eniten yleisöääniä saanutta esitystä pääsee suoraan finaaliin. Kolmannesta finaalipaikasta päättävät tuomarit joko kahden seuraavaksi eniten ääniä saaneen väliltä tai painamalla suosikkiesitykselleen kultaista nappia.

Illan jaksossa finaalipaikasta kisaavat Sanna Laine, Sirkus Bravuuri, Yhden Joukon Yhtye, Lyla Goldman, Leticia-kuoro, Aleksandre Goncharov Dias, Cageriders sekä DNA:n buustaama esitys.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!