Mutti
11:10 - 01.04.2021 / viihde / Findance
Aprillipilat 2021: Mutti laittaa ananaspalat nyt suoraan pizzakastikkeeseen

Mutti vitsailee aprillipäivänä laittamalla yleisen pizzoihin liittyvän kiistanaiheen eli ananaksen suoraan pizzakastikkeeseen.

Lue aprillipila alta kokonaisuudessaan:

Ananas on yksi suosituimmista pizzatäytteistä Suomessa. Italialaiset eivät ole käsittäneet tätä lainkaan, sillä pizzan alkuperämaassa Italiassa ananas ei pizzoihin missään nimessä kuulu. Tai ei ole ennen kuulunut! Myös kaikkien tuntema keittiömestari Henri Alén on kuulunut koulukuntaan, joka ei ananasta pizzaansa laita.

Meidät suomalaiset tunnetaan maailmalla hyvin siitä kuuluisasta sisuta, joka on tälläkin kertaa siivittänyt kansakuntamme historialliseen voittoon taistelussa ananaksen paikasta pizzan täytteenä. Italialainen, laadukkaista tomaattituotteistaan tunnettu, 120-vuotias perheyritys Mutti on joutunut taipumaan suomalaisten tahtoon. Uudessa Mutti pizzakastikkeessa ovat nyt ananakset mukana. Uutuus on myynnissä 1.4.2021.

- Benedizione sotto mentite spoglie! Olen kyllä kuullut pohjoismaalaisten omituisesta tavasta laittaa ananasta pizzaan. Meillä Italiassa tämä ei tule kuuloonkaan. Minulla sattui noin puoli vuotta sitten kotona pieni onnettomuus, joka kuitenkin mullisti käsitykseni ananaksesta ja tomaatista makuparina. Kupillinen ananaspaloja tippui tomaattikastikkeeseeni, maistoin sitä ja siinä hetkessä syntyi ajatus uudesta tuotteesta, Mutti tomaattikastike ananaspaloilla. Minun on nyt myönnettävä, että suomalaiset ovat olleet täysin oikeassa, ananas todellakin kuuluu pizzaan. Tämä uusi tuote lähtee nyt 1.4. valloittamaan maailmaa, mistäpäs muualta kuin Suomesta, kertoo Muttin tuotekehitysjohtaja Francesco Godani riemuissaan. (suom. Onni onnettomuudessa!)

Muttin brändilähettiläänä Suomessa toimiva kokki, keittiömestari ja ravintoloitsija Henri Alén on ollut tähän asti itsepintaisesti italialaisten kanssa samaa mieltä ananaksesta pizzassa.

- Minunkin on nyt myönnyttävä suomalaisten enemmistön tahtoon ja toiveeseen. Otan ilolla ja ylpeydellä tänään 1.4. käyttöön tämän uuden Mutti-tuotteen myös ravintoloissani, toteaa Henkka.