MTV Oy
11:10 - 31.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Ex-Onnelliset jatkuu MTV3-kanavalla 26.4. - 10 uutta jaksoa luvassa

Käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaan luoma Ex-Onnelliset jatkuu 10 uuden jakson voimin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ma 26.4. klo 21 alkaen.

Eroperheille rakennetun Eroasunnot-taloyhtiön asukkaiden elämästä kertova sarja on koukuttanut katsojia arkisista tilanteista ammennetulla huumorilla, samaistuttavilla hahmoilla ja koskettavilla tarinoilla.

Alkavalla neljännellä kaudella Eroasunnot-taloyhtiön asukkaiden erilaisten perhekuvioiden tutkiskelu jatkuu ja syventyy. Yhtenä vahvana teemana on vanhemman suhde ei-biologisiin lapsiin, sekä uusperhe- että sateenkaariperhekuvioiden kautta. Mikan (Kris Gummerus), Henriikan (Pamela Tola) ja lasten perheessä pohditaan, mikä merkitys on vuosia jatkuneella vanhemmuus- ja kasvattajasuhteella eron jälkeen, kun biologista sidettä ei ole.

Eroasunnot-talon uudet asukkaat, ideologisista syistä eronnut naispari Johanna (Minna Suuronen) ja Kirsi (Helena Vierikko) lapsineen painiskelevat puolestaan eron lisäksi biologisen sukulaisuuden merkityksen haasteissa.

Biologia on läsnä myös muissa perheissä. Reijan (Anna-Leena Sipilä) ja Antin (Jarkko Pajunen) pitkään parisuhteeseen tulee muutoksia vaihdevuosien ja halujen hiipumisen myötä. Lauralle (Miia Nuutila) oma kroppa tekee stopin ja pitkittynyt työstressi johtaa lopulta sairaslomaan ja itsensä perusteelliseen tutkiskeluun. Sekä Viivi (Elsa Mämmelä) että Hanna (Karoliina Blackburn) joutuvat kohtuullistamaan unelmiaan ja katsomaan tilannettaan uusin silmin.


Neloskaudella naapurustoon muuttavia uusia hahmoja näyttelevät muun muassa Minna Suuronen, Helena Vierikko, Taisto Oksanen ja Jarkko Niemi. Suuronen näyttelee ex-kumppaniinsa edelleen rakastunutta Johannaa ja Vierikko Kirsiä, joka ei edes halua puhua tälle. Apuna häärivät perheen 14-vuotiaiden lasten isät Lauri (Oksanen) ja Elias (Niemi), jotka puolestaan ovat keskenään pari.

Myös 4. kaudella käsikirjoitustiimiä vetää Johanna Vuoksenmaa. Ohjauksesta vastaa Marika Kuortti.