Keittiömaailma
04:10 - 29.03.2021 / viihde / Findance
Keittiömaailma panostaa Lappiin - Rovaniemi saa uudenlaisen elämyksellisen myymälän

Keittiömaailma avaa digitaalisuuteen ja kokemuksellisuuteen perustuvan uuden ajan myymälän Rovaniemelle. Uusiin tiloihin muuttanut myymälä palvelee koko Lapin aluetta sekä paikan päällä että etäyhteyksin.

Rovaniemen Keittiömaailma on muuttanut uusin avarampiin tiloihin ja samaan aikaan myymälän konsepti on uudistunut. Uusien digitaalisten ratkaisujen myötä Keittiömaailma tuo rajattomat keittiöremonttimahdollisuudet koko Lapin alueelle.

– Kotiin ja keittiöön halutaan panostaa yhä enemmän. Sen lisäksi kasvava mökkeilyinnostus ja etätyöskentelyn lisääntyminen näkyvät ehdottomasti myös Lapissa. Keittiö on kodin keskipiste, jossa halutaan viihtyä ja siihen ollaan valmiita satsaamaan, kertoo Rovaniemen Keittiömaailman yrittäjä Minna Eriksen.

Keittiömaailman uuden ajan myymälöissä yhdistyvät digitaalisuus ja elämyksellisyys. Uusi myymälä tarjoaa sekä helppokäyttöisiä välineitä itsenäiseen suunnitteluun että osaavien ammattilaisten avun keittiöpohdintojen tueksi. Inspiroituminen ja valinnat on tehty entistä helpommaksi ja teknologia on otettu keittiösuunnittelun avuksi. Vastaavanlainen myymälä on avattu aiemmin Tampereella, Vantaalla, Kotkassa, Porissa sekä Joensuussa, ja se on saanut asiakkailta kiitosta. Seuraavana vuorossa on Helsinki.

– Uudessa myymälässä kaikki keittiön herkut ovat koettavissa ja kokeiltavissa joko paikan päällä tai videoyhteyden välityksellä. Tech lab -osiossa asiakkaat pääsevät testaamaan monenlaisia keittiömekanismeja ja uusimpia innovaatioita. Design studion puolella esillä ovat ovi- ja värimallit sekä materiaalivaihtoehdot, joista asiakas voi koota yhdistelmiä itsenäisesti tai keittiösuunnittelijan avulla. Vain taivas on rajana, kun toteutetaan omaa unelmien keittiötä, Eriksen lupaa.

Rovaniemen myymälä palvelee koko Lappia, mikä monesti tarkoittaa pitkiä välimatkoja suunnittelijan ja kohteen välillä. Keittiön suunnittelu onnistuu kuitenkin näppärästi myös etäyhteyksien välityksellä.

– Keittiön suunnittelun ja remontoinnin pitää olla mahdollisimman mutkatonta. Lapin pitkien etäisyyksien takia olemme muutenkin tottuneet palvelemaan asiakkaitamme etänä. Suunnittelun voi aloittaa tai tehdä jopa kokonaan mukavasti omalta kotisohvalta. Myymälä astuu kuvioon sitten, kun on materiaalien ja keittiön toiminnallisuuksien valinnan aika. Myymälään voi tulla joko paikan päälle tai keittiösuunnittelija voi esitellä valikoimaa myös videoyhteyden välityksellä, Eriksen vinkkaa.


Keittiömaailma on toiminut Lapin pääkaupungissa jo 20 vuoden ajan. Yrittäjä Minna Eriksen hyppäsi puikkoihin reilu vuosi sitten. Eriksenilla on pitkä kokemus kiinteistönvälitysalalta, niin asuntojen myynnin kuin vuokrauksen sekä remontoimisen, rakentamisen kuin sisustussuunnittelunkin saralla.

Kaikki Keittiömaailman keittiöt valmistetaan Novartin omalla tehtaalla Nastolassa, ja kalusterungot toimitetaan koteihin aina valmiiksi koottuna. Novart on Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja, jonka Keittiömaailma-liikkeissä myydään kotimaisia A la Carte- ja Petra-keittiöitä.

Rovaniemen uusi Keittiömaailma-myymälä sijaitsee Iskun talossa osoitteessa Vierustie 5.