MTV Oy
20:10 - 19.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Stadi vs. Lande jatkuu MTV3-kanavalla huhtikuussa - voittajaryhmä tulee jäämään ensimmäistä kertaa ilman matkapalkintoa

Landet ja stadilaiset ottavat toisistaan jälleen mittaa, kun Stadi vs. Lande -viihdeohjelman viides kausi pyörähtää käyntiin keskiviikkona 14.4. MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Kilpailijat eri puolelta Suomea osallistuvat jälleen leikkimieliseen tietovisaan paikallistietämyksessä, kun hersyvän hauska Stadi vs. Lande jatkuu uusin, 5. kauden jaksoin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keskiviikkona 14.4. klo 20. Kaikkiaan stadilaiset ja landet ottavat toisistaan mittaa 12 jaksossa.

Visailussa landejoukkueet vastaavat stadiaiheisiin kysymyksiin ja stadin joukkueet landea koskeviin. Mitkä joukkueet vievät himoitun voittajan tittelin sekä upean matkapalkinnon? Tässä ohjelmassa tieto on valttia, mutta tuurillakin voi päästä pitkälle!

Stadi vs. Landen puikoissa jatkaa edelliskausilta tuttu juontajakaksikko. Stadin puolia pitää Jaakko Saariluoma ja landen joukoissa seisoo ylpeänä Kalle Lamberg.

KALLE LAMBERG

Kalle Lamberg on näyttelijä, ohjaaja ja koomikko. Kalle on yksi supersuositun Posse-ohjelman vakiojäsenistä, mutta esiintynyt myös useissa menestyneissä elokuvissa ja draamasarjoissa. Nuoresta iästään huolimatta Kalle on jo ehtinyt johtamaan useampaa teatteria, ja varsinkin Turku on miehen sydäntä lähellä. Paimiosta lähtöisin oleva Kalle on palkittu myös positiivisimmaksi raisiolaiseksi, joten Stadi vs Landessa Kalle pitää landelaisten puolia suurella ylpeydellä.

"Stadi vs. Landen suosio perustuu landea edustavaan Kalleen eli minuun. Stadilaiset seuraa ohjelmaa, koska tässä on mukana myös Jaska ja stadilaiset tykkää vanhoista asioista", Lamberg tuumaa uuden kauden kynnyksellä.


JAAKKO SAARILUOMA

Jaakko Saariluoma on helsinkiläinen koomikko, näyttelijä ja ohjaaja. Koko kansan rakastama Jaska on tuttu lukuisista viihdehiteistä, kuten Posse, Kingi ja Suurmestari. Mies on kuitenkin tunnettu myös menestyneistä draamasarjoista ja elokuvista, joissa hänet on nähty niin näyttelijänä kuin ohjaajana. Vuoden 2020 Stadin kundiksi valittu Jaska kantaa titteliään ylpeänä myös Stadi vs Landessa, ja pyrkii kaikin mahdollisin keinoin pitämään maan herruuden stadilaisten käsissä. Jaska on myös vuoden 2020 Stadin Kundi.

"Stadilaisuus merkitsee pysyvää etulyöntiasemaa rakkaaseen ystävään Kalleen nähden, joka on pesunkestävä lande", Saariluoma sanoo.


Viidennellä kaudella tehdään harmillista historiaa

Viihdyttävän viidennen visailukauden korkkaa jakso, jossa vastakkain asettuu landen puolelta limusiineista ja linja-autoista kiinnostunut veljeskolmikko Ville, Kalle ja Mikko sekä TPS:n liigakiekkoilijat Juuso Pärssinen, Ruben Rafkin vahvistuksenaan jengin huoltaja Tero.

Stadia ykkösjaksossa edustavat puolestaan Kruunupäät ja Sitikanit -joukkueet. Ensin mainitussa ovat kisaamassa kauneuskisoihin osallistuneet Katariina, Riikka ja Isabella. Sitikanien riveissä taasen kilpailevat äiti ja tytär -kaksikko Helga ja Kati sekä Helgan ystävä Irmeli.

Tulevalla kaudella nähdään myös jakso, jossa ei päästä jakamaan matkapalkintoa ollenkaan. Palkinnottomuus on Stadi vs. Landen historiassa ensimmäinen. Mutta kerskailuoikeudet kisan voitosta lähtevät kuitenkin tiimin matkaan.