Volvo
06:10 - 20.03.2021 / viihde / Findance
Volvo Car Finland avaa uuden sähköisen myyntikanavan XC40 Recharge -täyssähköautolle

Volvo Car Finland avaa uuden verkkomyyntikanavan suositulle XC40 Recharge Twin -mallille ja tarjoaa suomalaisille asiakkailleen uuden tavan hankkia Volvon täyssähköauto. Panostus sähköiseen myyntikanavaan on osa uutta kaupallista strategiaa.

Volvo Cars ilmoitti 2. maaliskuuta uusista mahdollisuuksistaan, joilla se kohtaa asiakkaitaan. Perinteistä toimintamallia laajennetaan verkossa tapahtuvaan vuorovaikutukseen, jossa painotetaan vahvaa asiakassuhdetta yhdessä jälleenmyyjäverkoston kanssa.

Volvo muuttaa mallistonsa täyssähköiseksi vuoteen 2030 mennessä ja julkistaa tulevina vuosina uuden sähköautojen tuoteperheen, jonka kaikki mallit ovat myynnissä myös verkossa.

Toiminta keskittyy kansainvälisen autoteollisuuden nopeimmin kasvavaan osaan: premium-sähköautomarkkinoihin. Volvo on sitoutunut tavoittelemaan johtavaa asemaa tässä segmentissä.

Uusi toimintamalli yhdistää sähköisen ja henkilökohtaisen palvelun

Sähköisten kanavien avulla tavoitellaan kokonaisvaltaisempaa asiakaskokemusta.

"Keskitymme yksinkertaistamaan tuotetarjontaa ja laajentamaan palvelutarjontaa. Asiakkaalle avautuu vahvan jälleenmyyjäverkostomme lisäksi mahdollisuus asioida missä ja milloin hän itse haluaa", sanoo Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt.

Suomen strategia on osa Volvon kansainvälistä Site to Store -konseptin alla toimivaa sähköistä vuorovaikutusta, joka mahdollistaa läpinäkyvät ja kiinteät kuukausittaiset hinnoittelumallit.

Volvon tilaamisessa tarvittavien vaiheiden määrää vähennetään

Samalla kun Volvo investoi voimakkaasti online-myyntialustoihin, se rakentaa vahvempia asiakassuhteita yhdessä jälleenmyyjien kanssa. Jälleenmyyjät ovat jatkossakin tärkeä osa asiakaskokemusta ja vastuussa monista eri palveluista, kuten autojen koeajoista, valmistelusta, toimituksesta ja huollosta sekä vaihtoautojen huomioimisesta osana kokonaisuutta.

Kun asiakas nyt ostaa sähköisen Volvon verkossa, valittavissa on kaksi rahoitusmallia: käteiskauppa tai yksityisleasing. Molemmissa tapauksissa auton mukana tulee huolenpitopaketti, joka sisältää takuun, huollot ja kuluvat osat. Lisäksi asiakas voi liittää mukaan auton vakuutuksen ja kotilatausaseman. Tilaus viimeistellään jälleenmyyjän kanssa.

Volvo XC40 Recharge Twin on tilattavissa osoitteessa volvocars.fi.