MTV Oy
20:10 - 05.03.2021 / tv-sarjat / Findance
Joonas Nordman Show jatkuu 27.3. - vieraita mm. Sanna Marin, Kuura Rossi, Tuomas Kyrö ja Mervi Kallio

Joonas Nordman Show starttaa MTV3-kanavalla 27.3. klo 21 alkaen. Viihteellinen ohjelma ammentaa aiheitaan kuluneen viikon suurimmista puheenaiheista ja ilmiöistä.

"Odotan suurella innolla Joonas Nordman Show'n toista tuotantokautta, sillä ensimmäinen kausi osoitti, että tämänkaltaiselle viihteelliselle keskusteluohjelmalle on tilausta. Jatkossakin laitamme viikon puheenaiheet hykerryttävään pakettiin sekä kohtaamme kiinnostavia ihmisiä uusista ja yllättävistäkin näkökulmista. Leikkejä ja pelejä unohtamatta! Katja Lapin loistava bändi jatkaa mukana, ja toivottavasti myös kaikki viime keväänä ohjelman löytäneet katsojat", Joonas Nordman kertoo.

Koomikkona, näyttelijänä, käsikirjoittajana ja ohjaajana tunnettu Nordman haastaa ohjelmansa jokaisessa jaksossa vieraansa aitoon ja välittömään keskusteluun, jossa heistä paljastuu myös jotain hauskaa ja yllättävää. Joonaksen itsensä lisäksi käsikirjoittajina vaikuttavat Yasir Gaily ja Niku Hooli sekä kauden vaihtuvat jaksokohtaiset käsikirjoittajat Niina Lahtinen, Kari Ketonen, Cristal Snow, Antto Terras, Tommi Tuominen, Pietari Vihula ja Tiina Tanskanen.

Talk show'ta jatketaan ensimmäisellä tuotantokaudella toimivaksi todetun reseptin ainesosilla.

"Aina on jotain uuttakin luvassa, mutta toimivaa kokonaisuutta emme ole muuttamassa. Koronaa tai ei, kaikki me tarvitsemme ajatuksella tehtyä tv-viihdettä, ja sitä lupaa myös Joonas Nordman Show'n toinen kausi", hän jatkaa.

Nordman kutsuu jokaiseen lähetykseen kolme vierasta. Kauden aikana vierassohvalle istuutuvat muun muassa Sanna Marin, Jukka Lindström, Ismo Leikola, Krisse Salminen, Jaakko Saariluoma, Mervi Kallio, Jani Toivola, Miitta Sorvali, Tuomas Kyrö, Köpi Kallio ja Kuura Rossi.